Data: 10 ian.. 2018, Ora publicării:13:14

S-a spus că Mirela Boureanu Vaida va reveni la emisiunea la care s-a consacrat după întoarcerea Simonei Gherghe, dar adevărul e altul: „Noi acum…

Simona Gherghe a revenit din concediul maternal și și-a reluat locul de prezentatoare a emisiunii „Acces direct”, care fusese ocupat temporar de Mirela Boureanu Vaida.

După plecarea acesteia, s-a speculat că ea va reveni la cârma emisiunii „Mireasă pentru fiul meu” care ar fi urmat să revină cu un alt sezon.

Mirela Boureanu Vaida a ținut să lămurească lucrurile, prin intermediul unei postări pe pagina sa de socializare.

„Bună dimineaţă, prieteni! Am primit foarte multe mesaje prin care m-aţi întrebat dacă sunt adevărate zvonurile conform cărora ar reveni «MPFM» cu mine ca prezentator!

Nu este adevărat nimic! Nu ştiu nimic despre revenirea acestui show!

Noi acum lucrăm la un nou proiect de emisiune care va intra pe post după jumătatea lunii februarie, însă noul proiect nu are nicio legătură cu show-ul «Mireasă pentru fiul meu».

Nu vă pot da mai multe detalii acum, însă, vă rog, să aveţi încredere!! Vă mulţumesc pt apreciere şi loialitate!! Vă trimit gândurile mele bune!!”, a scris vedeta pe pagina ei de Facebook.

Ea nu a oferit, însă, detalii suplimentare despre noul proiect de televiziune în care ar urma să fie implicată.

Fanii săi i-au transmis mai multe mesaje de încurajare și felicitare, exprimându-și dorința de a o vedea cât mai curând pe micile ecrane.

Te-ar putea interesa și: Mirela Boureanu Vaida, copleșită de durere. Abia și-a putut stăpâni lacrimile: “Din păcate…

Mirela Boureanu Vaida este îndurerată. Prezentatoarea TV abia dacă și-a putut stăpâni lacrimile când a fost să primească un premiu de televiziune important la Gala Femeilor de Succes.

Mirela Boureanu Vaida este încă afectată de moartea Stelei Popescu, cea cu care a fost colegă pe scena Teatrului de Revistă Constantin Tănase. Ea a povestit prin  ce trece:

„Atunci când am ajuns în fața ballroom-ului și am văzut imaginile vechi care rulau pe ecran cu Stela Popescu, mi-a fost foarte dificil să cobor din mașină! Îmi venea să plâng întruna!”.

„Din păcate, de la o vreme, ținuta mea este neagră! Am avut, dacă vreți, neșansa, ca exact în această perioadă extrem de grea pentru teatrul de revistă, a cărei angajată sunt de 12 ani și jumătate, să o înlocuiesc pe colega mea, Simona Gherghe, care este acasă cu copilul!

Am fost nevoită să prezint niște emisiuni pe care nu am crezut că le pot duce la capăt vreodată și să vorbesc în termeni cât de neutrii pot, pentru că așa este în televiziune și așa este profesional, despre niște oameni cu care am trăit, cu care am râs, cu care am plans…

Am comentat imagini de la înmormântarea Stelei Popescu la care am fost prezentă, am vărsat lacrimi și am cântat “vesnica pomenire” și era musai să nu mi îmi trădez adevăratele sentimente! A fost, foarte greu și dureros”, a povestit, indurerată, Vaida.

În același timp, prezentatoarea a dorit neapărat să vorbească și despre Alexandru Arșinel, spunând că și imbolnăvirea lui a afectat-o foarte mult:

„Astazi (n.r. luni), trebuia să repetăm pentru concertul de Crăciun, să ne întâlnim cu toți la teatru, și brusc, am auzit vestea că maestrul Alexandru Arșinel este în spital!

A fost cumplit! Sincer, mi se pare că nu se mai termină aceste lucruri! A fost un an foarte greu pentru noi, artiștii de la Revistă!

Toată lumea mă știe de la televizor, unde sunt într-adevăr mai vizibilă, însă, să știți că inima și sufletul meu, și toată ființa mea, și acolo unde am învățat să râd și să primesc imediat de la public notă de trecere sau de netrecere este pe scândură, pe scena Teatrului Constantin Tănase și eu mă mândresc cu asta!

Orice moarte sau îmbolnăvire a unui coleg mă afectează teribil și îmi este dificil să îmi stăpânesc lacrimile”, a mai spus aceasta.

Sursa: vip24.ro
Data publicării: 10 ian.. 2018, Ultima actualizare: 10 ian.. 2018 13:14
Scris de , în Staruri
Citeşte mai multe despre: , , ,
Comentarii