Data: 06 ian.. 2018, Ora publicării:15:03

S-a spus că Florin Salam s-a împăcat cu Roxana Dobre, dar iată care este ADEVĂRUL: „El își dorește…

Înaintea sărbătorilor, Florin Salam a decis să-i acorde o a doua șansă Roxanei Dobre, după tot scandalul în care cei doi au fost implicați.

Împăcarea nu a fost, însă, lipsită de condiții, iar apropiați ai manelistului au dezvăluit ce i-a cerut Salam partenerei sale de viață în schimbul iertării.

Surse apropiate de familia lui Florin Salam sustin ca manelistul i-a cerut Roxanei Dobre sa ii demonstreze ca el este singurul barbat din viata ei, scrie wowbiz.ro.

„Florin Salam îşi doreşte din tot sufletul încă un copil. Şi şi-ar dori mult de tot şi un băiat de la Roxana, aşa că ea ştie ce trebuie să facă, mai ales că i-a acceptat toate condiţiile doar pentru a fi iertată şi pentru a se împăca cu el”, au declarat sursele.

Situația tensionată dintre Florin Salam și Roxana Dobre l-a făcut pe cântărețul de manele să răbufnească și să aibă conflicte cu persoane din anturaj.

Apropiații manelistului au dezvăluit pentru presa tabloidă ca Salam a început să se certe cu mai mulți apropiați de-ai săi. Un astfel de episod a avut loc de curând, în timp ce stătea la masă cu cei dragi.

Pe fondul unor neînțelegeri, manelistul ar fi avut o reactie neașteptată.

„Florin s-a ridicat foarte agitat şi a înjurat pe toată lumea. Urla că el este cel mai puternic şi nimeni nu are ce să-i facă şi că are pe toată lumea la picioare.

Atitudinea lui ne-a luat pe toţi prin surprindere.(…) După acest episod familia și-a cam luat mâna de pe el”, a declarat un apropiat al manelistului.

Te-ar putea interesa și: Răsturnare de situație! Ce s-a întâmplat cu Florin Salam și Roxana Dobre de Crăciun: “El a spus că o…”

Scandalul dintre Roxana Dobre și Florin Salam a izbucnit la începutul lunii, iar cei doi s-au despărțit și se părea că nu mai e cale de împăcare.

De Crăciun, lucrurile par să se fi schimbat între cei doi. Un bun prieten al manelistului a declarat că acesta a decis să facă pace cu partenera sa de viață.

Apropiatul cântărețului a dezvăluit că Salam și Roxana au făcut Crăciunul împreună, alături de fetițele lor, Rania și Jacqueline.

“Florin Salam şi Roxana s-au împăcat. Au făcut Crăciunul împreună. El a spus că o iubeşte şi că o iartă, chiar dacă a avut o aventură. A spus că o acceptă şi aşa. Crăciunul l-au făcut fără copii!

Au fost discuţii mari. Betty stă cu Cătălin. A spus că nu mai vrea să audă de taică-su’! Dany nu se duce nici el la ei, băiatul stă cu mătuşa lui, Aura, în vechea casă a lui Florin.

Şi totul numai din cauza Roxanei! Copiii preferă doar să vorbească la telefon cu el. Răutatea Roxanei n-are limite”, a declarat “fratele” lui Florin Salam pentru site-ul cancan.ro.

“Am avut o ieșire din comun mai nobișnuiă. Este adevărat că am plecat de acasă, dar doar ne-am ciondănit puțin și ca orice femeie supărată am plecat.

Nu am făcut asta pentru un alt bărbat. Doar soțul meu și mama mea mă cunosc cel mai bine. Când vii cu speculații la adresa unei persoane trebuie să vii cu dovadă.

Dacă aș avea o aventură, soțul meu ar fi aflat primul. Dar el știe pe cine are lângă el, știe cu cine a făcut doi copii și nu are nici cea mai mică legătură.

În noaptea respectivă soțul meu a venit foarte revoltat că nu știu ce aș fi spus eu unuia dintre membrii familiei.

Eu, foarte revoltată, pentru că nu era adevărat, am râs ironic și i-am spus că cum poate să spună așa ceva.

El a spus că nu i se pare normal. Și eu am zis apoi că îmi iau copiii și plec, eram foarte nervoasă.

Nu suport să vină cineva cu minciuni la adresa lui. Totul a pornit de la faptul că cineva a intrat încălțat în casă și eu am spus că sunt copiii care mai merg pe jos și să se descalțe.

Nu mi se pare deplasat că am spus asta. E problema lor. Femeie, ești nebună, cum să pleci, mi-a spus soțul meu”, spunea Roxana Dobre, într-o emisiune televizată.

Citește și: Florin Salam și Roxana Dobre au stabilit detaliile!

Sursa: vip24.ro
Data publicării: 06 ian.. 2018, Ultima actualizare: 06 ian.. 2018 15:03
Scris de , în Staruri
Citeşte mai multe despre: , , ,
Comentarii
  1. Badicu Marian , 7 ianuarie 2018 la 13:06

    Lăsați bancurile,Florin mai canta?