Data: 26 feb.. 2018, Ora publicării:09:32

Roxana Ciuhulescu este însărcinată. Vedeta a recunoscut totul

Vedeta se pregăteşte să devină mamă pentru a doua oară, semn că şi-a găsit linişztea după divorţul de Mihai Ivănescu. Roxana a făcut anunţul pe blogul personal, acolo unde a scris un mesaj emoţionant.

”2017 a fost pentru mine un an de agonie şi extaz. Prima jumătate de an era să dau în depresie….decesul bunicii, boala, divorţul, mutarea. Dacă cineva mi-ar fi zis că 2017 se va încheia fericit pentru mine, aş fi zis că bate câmpii!
Să intru în 2018 cu iubire, armonie şi … logodită, ce puteam visa mai mult?

Dar nu aduce anul ce aduce ceasul … Finalul anului m-a surprins îndrăgostită lulea şi cel mai important, iubită.
… ahh, era să uit şi umpic gravidă!

Da! Voi deveni mămică pentru a 2-a oară, iar fetiţa mea, Ana Cleopatra, va avea, în sfârşit, un frăţior.

Mulţumesc din suflet medicilor pentru îngrijiri şi monitorizare

Deşi eram pregătiţi pentru orice tratament care ne-ar fi ajutat să concepem acest copil, iată că, surprinzător, acest lucru s-a întâmplat natural.

Ani de zile mi-am dorit şi m-am chinuit să aduc pe lume un al 2-lea copil, însă întotdeauna Dumnezeu le potriveşte când şi cu cine trebuie, nu?

Nimic nu este întâmplător! Cu toţii suntem extrem de fericiţi şi ne dorim ca acest copil să se nască sănătos. Aşa că acest an ne vom bucura de un dublu eveniment: căsătorie & botez. Doamne Ajută!”, a scris Roxana pe blogul personal.

Citeşte şi Ionela Prodan, veşti de ultim moment. Ce decizie a luat îndrăgita artistă

Ionela Prodan a trecut prin clipe grele ca urmare a problemelor de sănătate cu care s-a confruntat. Din fericire, starea acesteia s-a îmbunătăţit, şi a putut pleca acasă.

Fetele artistei au luat şi o decizie importantă cu privire la mama lor, hotârând ca pentru o perioadă aceasta să meargă în America.

Anamaria Prodan i-a fost în permanenţă aproape mamei sale şi părea foarte atentă la tot ceea ce face sau îşi doreşte aceasta.

Ionela Prodan pare că se simte mult mai bine, a depăşit problema cu care s-a confuntat şi poate să se bucure de familia sa.

Acum se pare că lucrurile au intra pe un făgaş normal

Starea sa de sănătate pare mult mai bună pentru că Anamaria Prodan a avut grijă să o lase să meargă singură spre destinaţia dorită, nu înainte de a-şi lua la revedere.

Anamaria Prodan îi este un mare sprijin mamei sale, la fel ca şi cealaltă fiică, Anca, care a venit special din America pentru a-şi vizita mama când aceasta a fost internată.

Ionela Prodan se poate declara o femeie împlinită pentru că are două fete care îi poartă mereu de grijă şi vor tot ce-i bun pentru mama lor.

Sursa: vip24.ro
Data publicării: 26 feb.. 2018, Ultima actualizare: 26 feb.. 2018 09:32
Scris de , în Staruri
Comentarii