Data: 05 dec.. 2017, Ora publicării:12:29

O mai ții minte pe Magda Ciumac? Cum arată acum și ce s-a întâmplat după ce s-a despărțit de Tolea

Magda Ciumac a ajuns în atenția publicului din România în urmă cu câțiva ani. Asociată cu celebrul caz Elodia, Magda era o prezență constantă la televiziunea lui Dan Diaconescu, unde chiar a dansat pe masă.

După separarea de luptătorul K1 Tolea Ciumac, Magda a plecat cu fiul lor, Sasha Alexander, la Timișoara. Aici, ea a început o relație cu un om de afaceri. Ea a avut apoi un job de prezentatoare la o televiziune locală. În această perioadă, ea a a acumulat câteva kilograme în plus.

Anul acesta, ea și-a pus în cap să slăbească, așa că a dat jos 25 de kilograme. Interesant este că ea nu a ținut niciun regim.

Am reuşit să slăbesc aproximativ 25 de kilograme. Am avut voinţă. Mănânc tot ce vreau. Chiar şi noaptea. Totul este să nu pui la suflet răutăţile unora.

Am mâncat ce am vrut în cantităţi mult mici. Dovlecei, iaurt slab, brânză de vaci, mere, ananas etc. Nu mă pot abţine de la dulciuri şi nu pot să beau apă.

Beau un pahar, maxim. Mănânc şi pizza doar dacă comandă Sasha Alexander. Maxim două felii. Mănânc din pizza lui. În rest mănânc sushi, orez, ghimbir, supă…”, a declarat Magda Ciumac cu ceva timp în urmă.

Magda, în scandal cu Tolea

Deși a trecut ceva vreme de când a divorțat de Tolea, cei doi nu au îngropat nici acum securea războiului. Fostul luptător K1 a lansat mai multe acuzații la adresa fostei sale soții, la Antena Stars.

„Magda vorbește multe de foarte multe ori, dar nu spune nimic. Am înțeles că o încântă faptul că nu o cheamă Niculina. Eu îmi doresc o fetiță cu numele de Niculina. Războiul cu procesul e un război pe care îl poartă singură. Nu i-am trimis niciodată o citație acasă…

A început să țipe și să urle prin casă (n.r. Magda). Pot arăta un CD, am lăsat o cameră ascunsă în casă și am văzut cum bătea copilul și îl înjura…

Mi-a cerut un aragaz, o plasmă și un cuptor cu microunde ca să pot să-l văd pe băiat. E un băiat deștept Sasha, dar are vorbele băgate în gură de mama lui. Eu cu Magda nu mai pot vorbi, pentru că tot timpul începe scandal”, a declarat Tolea în platoul „Agenția VIP”.

Așa arată acum Magda Ciumac și fiul ei, Sasha Alexander

Actuala parteneră a lui Tolea a spus că Magda a acuzat-o că se prostituează.

„M-a acuzat că am făcut prostituție și că am fost dansatoare la bară. De un an de zile nu am mai spus nimic, am lăsat-o în pace. Ea tot apare, tot postează despre visurile ei. Eu nu am fost citată, nu știu ce se întâmplă cu acest proces.

Nu-mi fac griji. Eu nu stau să-mi postez cadourile pe Facebook. Eu nu înțeleg ce treabă are ea că mă dau cu ruj roșu sau ce are ea cu părul meu lung”, a declarat Alina.

„Sasha, o să îl aștept la 18 ani să vină la mine. O să înțeleagă atunci de ce ne vedem atât de rar și de ce îi pune mama lui aceste piedici de a ne vedea. O să vină singur la mine”, a spus Tolea Ciumac în emisiunea „Agenția VIP” despre fiul pe care îl are cu Magda Ciumac.

Sursa: vip24.ro
Data publicării: 05 dec.. 2017, Ultima actualizare: 05 dec.. 2017 12:29
Scris de , în Staruri
Citeşte mai multe despre: , ,
Comentarii
 1. ALEX VOINEA , 6 decembrie 2017 la 10:47

  SINCER NU CRED CA INTERESEAZA PE NIMENI…….AVEM PREOCUPARI MAI IMPORTANTE….

 2. Baloga eva , 7 decembrie 2017 la 21:32

  Am urmarit partial emisiunea cu ea. Se vede si pe ea cum trec anii… e o persoana enerventa ( la maximum,) e foarte plictisitoare ptr ca numai in monolog vorbeste f. mult …. numai ea are dreptate si vocea ei este enervanta.., vorbeste batjocoritor …..nu ma mir ca barbatii vor sa scape de ea. Insa poate mandrii cu baietasuil lor . Dupa comportamentul ei cicalitoare , Tolea are dreptate. ….nu o viziteaza nici copilul, ptr ca ea mereu se cearta….cred ca regreta pe Tolea, de aceea tot se leaga de el., de ei ……in final ..problema ei nu ne intereseaza nici macar la tv.

 3. sorin viespeanu , 8 decembrie 2017 la 8:33

  Dl. Voinea, chiar, are dreptate ! Ati ymut paginile revistelor, si on-line-ul, numai cu personaje ‘importante’, gen Ciumac, Dragusanu, Zavoranu, sau Crudutza !

 4. gabriel Cornea , 10 decembrie 2017 la 2:25

  Nulitati neinteresante. Orice ar fi facut/patit nu este interesant pentru nimeni. In nici un caz nu este subiectul unei stiri publice