Data: 07 dec.. 2017, Ora publicării:12:26

O mai știi pe Xena, Prințesa Războinică? Ce s-a întâmplat cu actrița Lucy Lawless după terminarea filmărilor și cum arată acum

Lucy Lawless a devenit cunoscută publicului din România după ce a interpretat-o pe Xena, prințesa războinică, în serialul cu același nume.

Serialul, difuzat în anii 90, a fost unul de mare succes în rândul persoanelor de toate vârstele din România. Cu toate acestea, după terminarea filmărilor, Lucy nu a mai rămas prea mult în lumina reflectoarelor.

A mai avut apariții episodice în unele seriale, apoi a avut roluri mai consistente în „Spartacus” sau „Parks and Recreation”. Acum, Lucy Lawless, actriță de origine neo-zeelandeză a ajuns la vârsta de 49 de ani și și-a schimbat complet înfățișarea.

„În primii doi ani am fost plină de vanatai. Când eram elevă mi se spunea că sunt neîndemânatică și ironia sorții a făcut ca eu să ajung să o joc pe Xena, dar când iei câțiva pumni în față îți formezi reflexele”, spunea Lucy despre rolul său din Xena.

Asa arată acum Lucy Lawless

Asa arată acum Lucy Lawless

Xena, printesa razboinica, in 2017

Xena, printesa razboinica, in 2017

Te-ar putea interesa și: Ce s-a întâmplat cu „Costel” din La bloc, după terminarea serialului

Dragoș Moștenescu s-a schimbat complet. Actorul care l-a interpretat pe Costel în serialul „La bloc” a slăbit 12 kilograme.

Dragoș Moștenescu a dat jos 12 kilograme!

Am scăpat de ele pentru că am fost într-o zonă rurală şi am muncit foarte mult. Revenind în Bucureşti, am pus la loc unu, două kilograme. Curând o să plec în Anglia, ca să mă întâlnesc cu nişte oameni din showbiz, pentru câteva contracte, să avem spectacole la ei, iar ei, la noi. Chiar îmi doresc un ‘one man show’ în Anglia, iar cu varianta lui românească să merg prin ţară, fiind un spectacol cu umor şi muzică.

Colaborarea cu televiziunile este în pauză, momentan, deşi eu mi-aş dori un nou serial de televiziune. Însă mai am de aşteptat. Cât depre familie, toţi sunt bine, copiii mei sunt cu şcoala şi cu activităţile extraşcolare.

Ana (8 ani), blonda noastră, face tobe, Luca (10 ani) face pian, Elena (8 ani) face balet. Sunt şi cu şcoala, îţi dai seama că timpul nostru este pierdut, suntem mereu după ei”.

Citește și: Adriana era la un pas de moarte din cauza greutății, dar a slăbit 150 kilograme! Uimitor cum arată acum!

Citește și: O mai ții minte pe Magda Ciumac? Cum arată acum și ce s-a întâmplat după ce s-a despărțit de Tolea

Citește și: Ce s-a întâmplat cu Narcisa Suciu după ce a părăsit România. Unde a ajuns cântăreața și cum arată acum

Sursa: vip24.ro
Data publicării: 07 dec.. 2017, Ultima actualizare: 07 dec.. 2017 12:26
Scris de , în Staruri
Citeşte mai multe despre: , ,
Comentarii