Data: 13 dec.. 2017, Ora publicării:12:22

Narcisa vrea să se împace cu Nicolae Guță, dar răspunsul acestuia a lăsat-o mască: „Ea trebuie să treacă prin…”

S-a zvonit în ultima vreme că Nicolae Guță ar urma să se despartă de Cristina și să se împace cu Narcisa. Aceasta a mărturisit, la WOWbiz, că își dorește să reia relația alături de el, dar răspunsul manelistului a surprins-o.

„Până voi avea plete albe, eu o să-l aștept pe Guță. Știi cum e Guță, e imprevizibil. S-a cam plictisit de viață, face el sală nocturnă. Poziția mea e de șefă și când voi face, voi face public.

Dacă îi plac fetele cu silicoane, chestii, trestii, am zis să o dau și pe sală, pe diete. În primul rând, mă simt o femeie norocoasă, Dumnezeu m-a lăsat cu o minte ok. Nu sunt înjosită”, a spus Narcisa Guță.

„Mă abțin să comentez orice. Fiecare suntem pe drumul nostru și asta spune totul. Ne înțelegem bine. Sunt ok cu Cristina. Zvonuri complet aiurea că ne despărțim.

Până la oră actuală, Narcisa nu are niciun venit. Din ce trăiește? Răspunsul ăsta spune totul. Evident că din banii mei trăiește. Responsabilitatea față de copii nu trebuie pasată unui singur părinte.

Narcisa trebuie să se educe pe ea, trebuie ea să treacă printr-o schimbare radicală că Alberto să învețe ceva. Nu ar mai fi o șansa de împăcare pentru că o iubesc pe Cristina.

Între noi au existat niște motive dezastruoase de despărțire. Pe Alberto îl iubesc mult, dar regretul meu e că nu am cuvinte de zis în fața lui”, a declarat Nicolae Guță.

„Sunt obișnuită cu chestii din astea. Cum să nu-l las să aibă un cuvânt asupra lui Alberto? De ce nu vine să-l scoată la plimbare? M-aș bucura să-l ia. Sunt nebună?

El nu mi-a dat bani de un an și șase luni, nici lui Alberto nu i-a dat. Inima și dragostea sunt cele mai importante. Nu i-a dat un leu de un an și șase luni lui Alberto.

De fumat, nu fumez, de băut, nu beau, nu mă duc la oameni. Cu ce să mă educ? ÎI transmit să își revină, să revină pe lumea asta. Rău nu îi doresc niciodată”, a adăugat Narcisa, după ce a auzit declarațiile manelistului.

Te-ar putea interesa și: Florin Salam a luat decizia ȘOC!

Florin Salam pare din ce în ce mai aproape de a renunța la manelele care l-au făcut celebru. După ce a întâmpinat probleme cu sănătatea, cântărețul ar fi luat o decizie îndrăzneață.

Astfel, potrivit spynews.ro, Florin Salam ar dori să își schimbe stilul muzical și să devină artist de muzică pop. Astfel el ar putea fi auzit cât de curând și la radio! Sursa citată scrie că unul dintre foștii instrumentiști ai manelistului a confirmat informația.

În ultima vreme, Salam a avut probleme cu sănătatea, iar medicii l-au sfătuit să ia o pauză de la scenă. S-a spus atunci că el ar fi suferit un infarct, dar informația a fost dezmințită.

Alte informații din presa de scandal spun că manelistul ar avea probleme cu cei din lumea interlopă și că, recent, cântărețul ar fi avut o altercație fizică cu un interlop, din care ar fi ieșit șifonat.

Sursa: vip24.ro
Data publicării: 13 dec.. 2017, Ultima actualizare: 13 dec.. 2017 12:22
Scris de , în Staruri
Citeşte mai multe despre: , ,
Comentarii