Data: 12 ian.. 2018, Ora publicării:15:05

Narcisa, prima reacție după ce Nicolae Guță a anunțat divorțul! A intrat LIVE și a spus…

Nicolae Guță a anunțat că va divorța de Cristina și a spus că nu a petrecut Sărbătorile de Iarnă în compania acesteia. Narcisa Guță a reacționat după acest anunțul manelistului.

Guţă şi Cristina nu mai locuiesc împreună de câteva săptămâni, iar manelistul susţine că nici Crăciunul nu l-ar fi făcut împreună.

“Nu stiam, sigur ca nu stiam ca este insarcinata, dar poate stiti voi mai multe.

Noi nu mai suntem impreuna. Sunt convins ca nu este insarcinata!

Nu mai conteaza cand ne-am despartit, deoarece intentionez sa bag divort. Nu am facut nici Craciunul impreuna”, a declarat Nicolae Guță, conform wowbiz.ro.

Aproape imediat cum a aflat de divorțul lui Guță, Narcisa a intrat live pe Facebook!

Narcisa a vrut ca toată lumea să afle că este la masaj.

Fosta iubita a lui Guță apare în lenjerie intimă si se lasă masată de angajata de la salon. „Păi nu intră nimeni?”, a spus Narcisa atunci când a văzut ca lumea nu se înghesuie să se uite la clipul ei.

Narcisa vrea să se împace cu Nicolae Guță, dar răspunsul acestuia a lăsat-o mască: “Ea trebuie să treacă prin…”

S-a zvonit în ultima vreme că Nicolae Guță ar urma să se despartă de Cristina și să se împace cu Narcisa. Aceasta a mărturisit, la WOWbiz, în luna decembrie, că își dorește să reia relația alături de el, dar răspunsul manelistului a surprins-o.

“Până voi avea plete albe, eu o să-l aștept pe Guță. Știi cum e Guță, e imprevizibil. S-a cam plictisit de viață, face el sală nocturnă. Poziția mea e de șefă și când voi face, voi face public.

Dacă îi plac fetele cu silicoane, chestii, trestii, am zis să o dau și pe sală, pe diete. În primul rând, mă simt o femeie norocoasă, Dumnezeu m-a lăsat cu o minte ok. Nu sunt înjosită”, a spus Narcisa Guță.

“Mă abțin să comentez orice. Fiecare suntem pe drumul nostru și asta spune totul. Ne înțelegem bine. Sunt ok cu Cristina. Zvonuri complet aiurea că ne despărțim.

Până la oră actuală, Narcisa nu are niciun venit. Din ce trăiește? Răspunsul ăsta spune totul. Evident că din banii mei trăiește. Responsabilitatea față de copii nu trebuie pasată unui singur părinte.

Narcisa trebuie să se educe pe ea, trebuie ea să treacă printr-o schimbare radicală că Alberto să învețe ceva. Nu ar mai fi o șansa de împăcare pentru că o iubesc pe Cristina.

Între noi au existat niște motive dezastruoase de despărțire. Pe Alberto îl iubesc mult, dar regretul meu e că nu am cuvinte de zis în fața lui”, a declarat Nicolae Guță.

“Sunt obișnuită cu chestii din astea. Cum să nu-l las să aibă un cuvânt asupra lui Alberto? De ce nu vine să-l scoată la plimbare? M-aș bucura să-l ia. Sunt nebună?

El nu mi-a dat bani de un an și șase luni, nici lui Alberto nu i-a dat. Inima și dragostea sunt cele mai importante. Nu i-a dat un leu de un an și șase luni lui Alberto.

De fumat, nu fumez, de băut, nu beau, nu mă duc la oameni. Cu ce să mă educ? ÎI transmit să își revină, să revină pe lumea asta. Rău nu îi doresc niciodată”, a adăugat Narcisa, după ce a auzit declarațiile manelistului.

Citește și: Din nou SCANDAL! Nicolae Guță anunță divorțul! Ce i-a făcut Cristina: “Sunt convins!”

Sursa: vip24.ro
Data publicării: 12 ian.. 2018, Ultima actualizare: 12 ian.. 2018 15:05
Scris de , în Staruri
Citeşte mai multe despre: , , ,
Comentarii
  1. Aureliea , 12 ianuarie 2018 la 19:15

    Cate soții are și câte divorțuri???pfffffffff ferească Dumnezeu sânt sătulă de știrile cu Guta sau alte prostii,căutați jurnalistilor ceva mai bun😔

  2. Marco , 13 ianuarie 2018 la 8:56

    Ce om ie nu stiu anu o siliconata si un puradel vai si amar de el