Data: 06 dec.. 2017, Ora publicării:12:20

Monica Tatoiu șochează: „O să mor! Vreau să fiu incinerată!”

Monica Tatoiu a dispărut de pe micile ecrane de câteva luni. Cunoscuta femeie de afaceri a mărturisit de ce a lipsit de la TV și când o vom revedea din nou în studiourile televiziunilor.

„Am plecat din studiourile de televiziune pentru că mă săturasem eu de mine. Pe 19 ianuarie revin la TV. (…) Dumnezeu mi-a dat înțelepciunea să nu mă fac de râs.

Ce e prea mult strică. De 15 ani în prima luni din noiembrie, mergem în același loc, dormim în același pat.

Pentru un oranism bătrân soarele este mai important decât orice alt antiinflamator”, a spus Monica Tatoiu, la Antena 1.

Monica Tatoiu a mai spus că atunci când va muri, vrea să fie incinerată nu înmormântată.

„Am vorbit cu fiu-meu și i-am zis: mă eu o să mor. eu vreau să fiu incinerată, nu să fiu dusă cu popa”, a mai spus Monica Tatoiu.

Te-ar putea interesa și: Ce pensie are Monica Tatoiu

omânii au anumite curiozități, mai ales când vine vorba de banii vedetelor. După salariul Andreei Esca, încă un mister, banii pe care îi câștigă fosta patroană Oriflame, Monica Tatoiu, au reprezentat dintotdeauna interes.

Tot ce se poate spune referitor la pensionara Tatoiu este că e o româncă fericită. Asta deoarece pensia pe care o va lua lunar este una uriașă, conform BM, transmite Mediafax.

Monica Tatoiu (59 de ani) și-a depus recent actele de pensionare. Suma pe care o va lua, având în vedere că a cotizat mult la Fondul de Pensii, este de aproape 10.000 de lei!

Moartea tatălui ei a schimbat-o

„Viața este un mare bulevard, cu multe intersecții cu semnul de cedează trecerea. Dacă nu funcționează semafoarele și uiți te paște un accident.

Când a murit tata, finanțatorul familiei în noiembrie 1989, am simțit ceva ce seamănă cu ceea ce au simțit pasagerii avionului în care pilotul a murit la manșă”, a declarat Monica Tatoiu recent pentru teotrandafir.com.

„Eram de ceva vreme copilot în familie. Într-un timp foarte scurt a trebuit să trec la manșă. Nu am avut de ales. A trebuit să îmi asum responsabilitatea”, a mai povestit Tatoiu.

Te-ar putea interesa și: Monica Tatoiu, atac la cântăreața Corina

Corina este una dintre artistele apreciate pentru stilul său extravagant. Ca orice artist, ea are numeroși fani, dar și persoane care nu o simpatizează. Printre acestea se numără și Monica Tatoiu, care a criticat-o dur pe cântăreață în cadrul unei emisiuni.

Criticile din partea Monicăi Tatoiu au venit după ce Corina a postat un mesaj pe pagina sa de socializare.

“Trăim într-o lume în care am fost prea mult timp privite ca «obiecte», dar vremurile s-au schimbat.

Fete curajoase din toată lumea care demonstrează, luptă, fac lucruri uimitoare ne învață mereu că nu mai trebuie să ne mulțumim cu a fi «breloc», că ține doar de noi să ne eliberăm de etichete, de presiunea de a fi …cuminți, dragălașe, soții, supuse și tot timpul ascunse după false rețete ale feminității”, a scris Corina, pe Facebook.

După această postare, Monica Tatoiu a atacat-o dur, în cadrul unei emisiuni.

“În fotografii văd o femeie care se vrea un gadget. Aici e vorba de educație.

Există un mesaj, se numeşte limbajul trupului, e un mesaj nonverbal: «Je suis dans la vitrine, sunt de vânzare».

Când umbli pe stradă cu tocuri, ai haina strâmbă și când te apleci, ți se văd chiloții, nu e o invitație?

Eu am văzut artiste la New York, care pe stradă au o ținută normală.

Există o graniță nescrisă între vulgaritate și sexy. Din punctul meu de vedere…bărbații noștri gândesc cu alte…circumvoluțiuni.

Nu am făcut Revoluție ca să ne arătăm chiloții”, a spus Monica Tatoiu, la Antena Stars.

Sursa: vip24.ro
Data publicării: 06 dec.. 2017, Ultima actualizare: 06 dec.. 2017 12:20
Scris de , în Staruri
Citeşte mai multe despre: ,
Comentarii