Data: 05 dec.. 2017, Ora publicării:11:16

Momente de groază pentru o cunoscută vedetă. Ce a păţit artista noastră

Momente de groază pentru o cunoscută artistă din showbiz-ul autohton. Aceasta a ajuns de urgenţă la spital iar medicii s-au ocupat imediat de problema pe care aceasta o avea.

Diana Bisinicu a trecut prin momente îngrozitoare în timp ce era la filmările unui videoclip. Artista nu mai putea deschide ochii și a ajuns la spital.

Vedeta a fost prezența în această seară în platoul unei emisiuni TV și a povestit prin ce a trecut.

„O să vedeţi în videoclip că am ochii închişi, nu puteam efectiv să îi deschid. După ce am filmat am ajuns la medic, la oftalmologie, aveam că o rană aşa. Mi-au zis că trei zile să nu mă machiez. Nu aveam cum, a două zi aveam filmare pe platoul Bucegi. Am mers a două zi şi mi-a pus o lentilă medicinală pe care am purtat-o trei zile. Am ajuns la munte cu o maşină care avea tracţiune spate, am căutat cauciucuri, telecabina nu funcţiona. Am găsit pe cineva binevoitor care ne-a dus cu o maşină de teren”, a spus Diana Bisinicu, potrivit wowbiz.ro

Citeşte şi După ce a făcut nunta în secret cu Ștefan Bănică Jr., Lavinia Pârva a povestit ce s-a întâmplat: “A venit așa, foarte firesc!”

Lavinia Pârva a făcut nunta cu Ștefan Bănică Jr. în mare discreție. Cei doi și-au unit destinele în luna octombrie, departe de ochii curioșilor.

Bănică şi-a dorit discreţie maximă, şi, după cununia civilă de luna trecută, el şi-a invitat câţiva prieteni la Balcic, în Bulgaria, sub pretextul că-şi serbează ziua de naştere în avans (n.r- pe 16 octombrie el împlineşte 50 de ani).

În țara vecină, cei doi au făcut nunta

Acum, Lavinia a vorbit despre fericitul eveniment care a avut loc în viața ei. În direct la “Teo show” pe Kanal D, soția cântărețului a vorbit despre cum decurge relația cu Ștefan Bănică și ce s-a întâmplat la nunta lor.

”Tot Pârva, da, dar în buletin l-am schimbat. N-am slăbit absolut deloc. Toată lumea îmi spune că am slăbit, însă în realitate nu, n-am slăbit deloc.

Noi aşa credem că e bine, aşa ne-am dorit, am vrut să avem doar oameni dragi alături, am vrut să nu facem tam-tam şi ne-a ieşit. Aşa este, da.

Nu sunt genul de femeie care şi-a programat cum trebuie să fie rochia de mireasă, cum trebuie să fie locul, însă la un moment dat am descoperit un loc care pur şi simplu îţi taie respiraţia.

Am spus-o de fiecare dată, nu am programat, nu m-am gândit, pur şi simplu am lăsat lucrurile să curgă natural şi iată că a venit şi momentul acela.

Ne iubim la fel, ne respectăm la fel, aşa că acum nu e nicio diferenţă. E important să te iubeşti, să te respecţi la fel. Nu am simţit nicio diferenţă, ne e bine.”, a declarat ea.

De asemenea, Lavinia a dezvăluit şi secretul relaţiei ei fericite şi anume a povestit că se înţelege de minune cu Ştefan, întrucât amândoi îşi oferă libertate:

”Înseamnă armonie, înţelegere şi libertate. La noi există libertate pentru că asta ne-am dorit. Respectăm ce facem, ne oferim libertate, pentru că amândoi suntem construiţi, nu ne îngrădim în niciun fel.

Asta e foarte important, să ne cunoaştem, să ne înţelegem.”, a mai dezvăluit ea la TEO Show.

De asemenea, Lavinia a mărturisit că a avut două rochii de mireasă şi a fost cerută de mai multe ori de Ştefan.

”Da, am avut două rochii de mireasă. Am vrut o rochie simplă şi comodă. Prietena mea cea mai bună e designer şi am decis să facem două rochii. Una simplă şi una foarte accesorizată.

N-am avut sarmale, dar atunci da, am purtat rochia aceea. A venit natural cererea în căsătorie.

Nu, nu s-a pus în genunchi. A venit aşa, foarte firesc, cum suntem de altfel şi momentul acela s-a întâmplat la fel de firesc. Pur şi simplu a venit.

Da, cred că da m-a cerut de mai multe ori, mereu am glumit pe tema asta şi s-a întâmplat.”, a mai spus ea.

Citeşte şi E OFICIAL! Divorțează la câteva luni de la nuntă! Motivul: “A întreținut relații extraconjugale….

Sursa: vip24.ro
Data publicării: 05 dec.. 2017, Ultima actualizare: 05 dec.. 2017 11:16
Scris de , în Staruri
Citeşte mai multe despre: ,
Comentarii