Data: 03 ian.. 2018, Ora publicării:18:05

Mama Denisei Răducu a primit o scrisoare de Revelion! Când a deschis-o a început să izbucnească în lacrimi! Iată ce scria în ea!

Cu ocazia Sărbătorilor, admiratorii regretatei Denisa Răducu au postat clipuri și imagini cu ea din anii trecuți. Pe 31 decembrie, înainte de anul nou, fanii cântăreței și-au îndreptat atenția și către mama acesteia.

Doamna Geta încă suferă după ce fiica sa a fost răpusă de o boală necruțătoare la doar 27 de ani. Fanii Denisei nu au rămas indiferenți la suferința acesteia și i-au făcut o dedicație specială cu ocazia Anului Nou.

Ei au ținut să îi trimită acesteia gândurile lor bune și i-au dedicat câteva rânduri emoționante.

“Inima unei mame fără copilul ei este asemenea unei flori fără petale, iar sufletul ei devine uscat căci nu are cu ce să fie umezit în lipsa copilului sau. Prezența copilului, fericirea lui este adevăra sursă de putere a unei mame. Vă îmbrățișăm, doamnă Geta”, sunt cuvintele expuse într-o scrisoare ce a circulat în această perioadă printre cei care au iubit-o pe vedeta muzicii de petrecere, la care s-a adăugat și o imagine cu Denisa și femeia care i-a dat viață, scriu cei de la wowbiz.ro!

Te-ar putea interesa și: Răsturnare de situație! De ce a murit Denisa, de fapt!

Denisa Răducu a murit în luna iulie a acestui an, după o lungă suferință. Decesul ei a provocat un val de suferință în rândul celor care au cunoscut-o pe tânăra cântăreață de manele.

Denisa a suferit luni în șir pe patul de spital, iar în cele din urmă, a pierdut lupta cu boala. S-a spus atunci că ea suferea de hepatocarcinom, cancer la ficat, afecțiune care i-ar fi distrus organismul și care i-a provocat până la urmă sfârșitul prematur.

Acum, în presă apar informații care contrazic această cauză a decesului. O sursă din anturajul cântăreței a povestit pentru Evenimentul Zilei, că tânăra Denisa Răducu a murit din cauza unei alte maladii.

„Denisa a avut cancer ovarian, nu hepatic iar metastazele s-au întins la ficat și la plămâni. A descoperit boala în urmă cu mai bine de un an și a luptat cât a putut”, a declarat sursa.

Denisa Răducu a încetat din viață la doar 27 de ani, după o îndelungată suferință. Presa tabloidă a scris că afecțiunea care i-a fost fatală și Ilenei Ciuculete i-a răpit viața Denisei.

Citește și: Denisa trebuia să împlinească azi 28 de ani. Ce s-a întâmplat la mormântul tinerei cântărețe

Sursa: vip24.ro
Data publicării: 03 ian.. 2018, Ultima actualizare: 03 ian.. 2018 18:21
Scris de , în Staruri
Citeşte mai multe despre: , ,
Comentarii