Data: 13 feb.. 2018, Ora publicării:10:18

Lovitură dură pentru Anda Adam. Cum a ajuns să fie falită

Anda Adam ar fi participat la competiția sportivă televizată, Exatlon, nu pentru pentru a marca un punct în plus de celebritate ci din motive mult mai dureroase.

Celebra cântăreață are probleme financiare grave, astfel că bunăstarea pe care o afișează în public și pe rețelele de socializare se pare că este doar o aparență.

Firma Andei Adam a înregistrat pierderi de 208.000 de euro, potrivit nformațiilor apărute pe site-ul ANAF.  Datoria se compune din impozite, asigurări sociale și un credit, informează sursa citată.

Firma artistei, „Anda Adam Company”, a înregistrat pierderi constante

Mai mult, se pare că magistrații unei judecătorii din București au încuviințat executarea silită a cântăreței, prin firma sa, în contul datoriilor acumulate la o importantă bancă din România.

Toate lichiditățile cântăreței, conturile și activele sale au fost puse sub sechestru.

Dacă ar fi câștigat competiția, Anda Adam ar fi putut să-și achite jumătate din datorii. Din păcate, vedeta a fost eliminată din concurs pe fondul unor probeleme de sănătate.

Citeşte şi Bianca Drăguşanu, avertisment pentru Victor Slav

Bianca Drăguşanu a vorbit despre Ziua Îndrăgostiţilor şi, implicit, despre cadourile care se fac în această perioadă.

Bianca Drăguşanu i-a transmis şi un mesaj indirect soţului său în timp ce vorbea despre cadouri, aducând în discuţie pluşurile.

În timp ce l-a citat pe un prieten care consideră că ursuleţii de pluş sunt cadouri învechite, vedeta a precizat că ea nu poate să-i dă sau nu dreptate acestuia, însă ce poate spune este că nu i-ar plăcea să primească un astfel de cadou.

“Dacă e frumoasă sau depăşită povestea asta cu pluşurile nu ştiu, dar sigur nu este pe gustul meu. Câţi dintre bărbaţi sunt domni şi înţeleg ce îşi doreşte doamna lor? Numai cuplurile astea funcţionează, care se completează reciproc”, a spus Bianca Drăguşanu despre cadourile de Ziua Îndrăgostiţilor.

Citeşte şi Cea mai iubită prezentatoare revine pe sticlă. Surpriză uriașă pregătită de PRO TV

Sursa: vip24.ro
Data publicării: 13 feb.. 2018, Ultima actualizare: 13 feb.. 2018 10:18
Scris de , în Staruri
Citeşte mai multe despre: , ,
Comentarii
  1. Ion Voicu , 13 februarie 2018 la 16:25

    Vorbe goale fără substanță chimică!