Data: 14 dec.. 2017, Ora publicării:12:41

La șase ani de la moartea Mălinei Olinescu, Doina Spătaru trece printr-o nouă dramă: ” Trag speranța că…

În urmă cu șase ani, Doina Spătaru trecea prin cel mai greu moment al vieții. Mălina Olinescu, fiica sa, se stingea din viață după cădere de la balconul apartamentului.

Doina Spătaru a fost devastată de durere, iar necazurile au început să apară în continuare.

De această dată problemele sale sunt de ordine medical. Ea a fost diagnosticată cu o coxartroză, o artroză a șoldului care îi dă mari bătăi de cap.

În urmă cu ceva timp, ea a suferit prima intervenție chirurgicală, iar acum îi este necesară și cea de-a doua. Costul operațiilor este unul destul de mare, iar ea va trebui să îl suporte din propriul buzunar.

“Am probleme la șold. Am o coxartroză păcătoasă care îmi îngreunează mersul și îmi dă dureri mari. Abia urc scările. Sunt operată la un șold, urmează acum a doua intervenție.

Trag speranța că îmi va fi decontata proteză de Casă de Asigurări de Sănătate. E o operație foarte costisitoare pentru că o proteză poate să ajungă și la 3000-4000 de euro.

Aștept să vină primăvara, atunci mă voi opera. Să trec cu bine de iarna aceasta”, a declarat Doina Spătaru pentru WOWbiz.ro.

Mălina Olinescu și-a pus capăt zilelor pe 12 decembrie 2011, când avea doar 37 de ani. După un divorț dureros, ea era într-o relație cu un bărbat cu 12 ani mai tânăr, însă în relația lor lucrurile au început să se deterioreze.

Cei doi aveau dispute, iar cântăreața suferea de depresie și amenințase în mai multe rânduri că se sinucide.

Te-ar putea interesa și: Ce a scris Mădălina Manole în jurnal înainte să se sinucidă. Fratele artistei a publicat scrierea

Despărțirea de Mădălina Manole a fost grea pentru toată lumea. Anul acesta s-a stins din viață și mama fetei cu părul de foc, iar acum cele două sunt cu siguranță împreună, în lumea îngerilor.

Fratele artistei care s-a sinucis în anul 2010 a publicat câteva pasaje necunoscute până azi din jurnalul Mădălinei.

Ce a scris Mădălina Manole înainte să moară

„Îmi aduc aminte că eram plecată cel puţin 20 de zile din 30, cât are o lună!

Tot timpul făceam şi desfăceam valizele, îmi era tare dor de patul de acasă, dar sălile arhipline şi zecile de buchete de flori pe care le primeam, bucuria de pe chipurile oamenilor atunci când mă vedeau în carne şi oase pe străzile din oraşul lor…

Păpuşile pe care mi le aduceau copiii la fiecare spectacol, autografele şi scrisorile primite de la fani, melodiile cântate de ei vers cu vers.

Toate astea m-au făcut să uit de lucrurile mai puţin plăcute din viaţa mea de artist, dorul de cei dragi de acasă, articolele din presa de scandal, renunţările, sacrificiile, dieta normală a unui artist…”, a scris Mădălina Manole în jurnal, conform declarațiilor fratelui.

Sursa: vip24.ro
Data publicării: 14 dec.. 2017, Ultima actualizare: 14 dec.. 2017 12:41
Scris de , în Staruri
Citeşte mai multe despre: ,
Comentarii