Data: 07 feb.. 2018, Ora publicării:12:16

Iubita lui Cătălin Cazacu a reacționat după ce a văzut imaginile cu acesta și Claudia Pavel: „Păcat că..

Claudia Pavel (Cream) a fost eliminată de la Exatlon. Ea fusese nominalizată alături de Larisa și Ion Oncescu, iar votul publicului a fost decisiv.

Abia aștept să ajung la puișorul meu acasă a declarat cântăreața după ce a fost anunțată că va pleca acasă.

Printre cei care s-au dus să o consoleze s-a numărat și Cătălin Cazacu. De altfel, s-a speculat că între cei doi ar fi ceva mai mult decât o relație de colegialitate.

„Eu cred că nu sunt oameni cu responsabilități majore aici. Ei sunt oameni liberi, tineri și pot face ce vor ei”, a declarat Anda Adam, eliminată și ea din echipa Faimoșilor, referitor la legătura dintre Claudia Pavel și Cătălin Cazacu.

Glumele, ipostazele în care au fost surprinși cei doi au ridicat multe semne de întrebare, iar unii chiar cred că între ei e o relație în adevărul sens al cuvântului și nu numai una de colegialitate sau prietenie.

Paula Pavel însă nu crede nici în ruptul capului că sora ei, Claudia, se iubește cu Cazacu.

“Nici eu nu știu mai mult decât ce știți și voi. Abia aștept să o întreb pe Claudia care e relația cu Cătălin, dar mă îndoiesc că ar fi ceva între ei.

Cazacu nu e în niciun caz genul ei. Claudiei îi place alt gen de bărbat, îi place cei cu abdomen, făcuți (rade – n.r.), sau cel puțin așa era până să plece (râde – n.r.)”ne-a spus Paula Pavel.

Imaginile cu pricina au ajuns și la iubita lui Cătălin Cazacu.

Aceasta nu a părut însă prea deranjată de speculații.

„#mood #chilltime #pacatcaprostianudoare”, a scris ea pe Facebook, la descrierea unui selfie.

Claudia Pavel a fost eliminata de la „Exatlon”. Gestul pe care l-a facut aceasta la plecarea din Republica Dominicana, taxat de Cosmin Cernat

Tensiunile au crescut intre concurentii Echipei Faimosilor, in urma nominalizarilor si a strategiilor individuale facute cu o seara in urma in ceea ce priveste propunerile celor trei eliminati. Aseara, inaintea aflarii verdictului final, echilibrul si unitatea echipei pareau serios afectate.

In urma voturilor telespectatorilor, care si-au putut salva favoritul, votand timp de o ora, Claudia Pavel a fost eliminata din competitia care i-ar fi putut aduce marele premiu de 100.000 de Euro.

Afectata de faptul ca a fost propusa spre eliminare de Anca Surdu si Diana Bulimar, artista nu si-a luat ramas bun de la acestea, la plecarea din Arena.

„Aceasta a fost inca o poveste de la Romania. Cea care a plecat acasa este Claudia.

Si-a luat la revedere de la toata echipa, mai putin de la Anca si de la Diana. Face parte din viata, nu pot sa spun ca face parte din sport!”, a incheiat discursul Cosmin Cernat, la finalul editiei de aseara.

Competitia sportiva „Exatlon” continua si in aceasta saptamana cu confruntarile dure intre cele doua Echipe. Sambata, de la ora 20:00, telespectatorii vor putea urmari o noua editie plina de suspans si adrenalina.

Citește și: Primele declarații OFICIALE după ce s-a vorbit despre relația dintre Cream și Cătălin Cazacu: “Claudia este…

Citește și: Claudia Pavel a dezvăluit secretul siluetei sale

Sursa: vip24.ro
Data publicării: 07 feb.. 2018, Ultima actualizare: 07 feb.. 2018 12:16
Scris de , în Staruri
Citeşte mai multe despre: , , ,
Comentarii
  1. Radu Humor , 8 februarie 2018 la 20:42

    Chestie de caracter ! Claudia a dovedit că nu-l are ! L-o fi pierdut prin apă, ca pe chiloţi !