Data: 14 nov.. 2017, Ora publicării:13:46

Irinel Columbeanu a rupt tăcerea, în legătură cu fetița sa! Atac subtil la Monica Gabor

Irinel Columbeanu a rupt tăcerea și a vorbit despre relația pe care fiica sa, Irina, o are cu Monica Gabor, mama ei. Omul de afaceri a aruncat câteva înțepături în direcția fostei sale neveste și a spus că fetița sa, are doar un părinte.

Nu are doi părinți, doar unul, această distanță față de unul din părinți este rezolvată într-un fel, micșorată datorită acestor tehnologii, asta e. Pe celălalt părinte nu ai cum să îl obligi. Dacă sunt invitat, mă duc (n.r. în America). În schimb, o invităm noi pe Monica, dacă vrea, să petreacă sarbătorile alături de noi”, a mai spus afaceristul.

El a vorbit și despre criticile pe care le-a primit fiica sa, după vlogul pe care l-a pornit pe Youtube.

Am văzut ceva cu puncte puncte. Cred că este un fenomen inevitabil. Se raportează la un mic număr, că îi mai citesc și eu din comentariile publice. Am observat că nu sunt predominante și cred că sunt inevitabile. Reprezintă poate și un antrenament bun pentru viața reală”, a mai decalarat Irinel Columbeanu.

Te-ar putea interesa și: Gest impresionant făcut de Irinel pentru Irinuca!

Irinel Columbeanu și Monica Gabor au fost ani buni cel mai mediatizat cuplu din România. Din relația lor s-a născut Irinuca, fetiță pe care cei doi și-au disputat-o în instanță.

Așa cum se știe, în cele din urmă Irinuca a rămas la tatăl ei, în timp ce Monica a plecat în State, unde și-a găsit dragostea în brațele afaceristului chinez Mr. Pink.

Recent, de ziua de naștere a Irinucăi, fostul patron de la Alcatel i-a făcut fiicei sale un cadou care a lăsat-o pe micuță cu gura căscată: un apartament.

Tatăl micuței i-a dăruit un apartament luxos de peste 100 de metri pătrați, situat în zona de nord a Bucureștiului. Dacă mulți părinți fac astfel de cadouri la vârsta majoratului copiilor lor, Irinel a vrut să fie mai special. Cu siguranță Monica este fericită căci fiica ei va avea viitorul asigurat, cel puțin are deja propria ei locuință.

Te-ar putea interesa și: Fata lui Irinel Columbeanu, jignită pe Internet

Irinuca Columbeanu, fiica lui Irinel și a Monicăi, a împlinit zece ani și dă dovadă de o mare maturitate pentru vârsta ei. Fata se bucură de popularitate pe rețelele de socializare, mai ales după ce a pornit un vlog.

Fata lui Irinel Columbeanu are foarte mulți urmăritori, dar are parte și de critici. Recent, o persoană i-a transmis un mesaj dur pe Internet, după ce i-a văzut unul dintre videoclipuri.

Ai doar 10 ani şi ai atâtea fiţe în tine, eu la 10 ani mă jucam cu păpuşile. Halal părinţi mai ai şi tu! Ai atâţia hateri încât, când postezi un video net-ul se opreste”, este mesajul transmis de utilizatoare.

Fără să stea prea mult pe gânduri, Irinuca i-a dat acesteia răspunsul!

„Mulțumesc de complimente, om fără viață! Sper că te-ai simțit mai bine după ce m-ai jignit”, a spus Irinuca.

De altfel, și Irinel Columbeanu este foarte mândru de fiica sa și de canalul acesteia de Youtube.

“Fiica mea are mai mulţi abonaţi la canalul ei de YouTube <<Irina’s Vlogs>> decât am eu prieteni pe Facebook, ceea ce nu mă împiedică să îi urez bun venit în mai mica noastră comunitate şi o benefică evoluţie tuturor copiilor activ preocupaţi de noul din lumea virtuală a Internetului, ce ne învăluie, încet încet, dar inevitabil, pe toţi”, a scris Irinel Columbeanu pe contul personal de socializare.

 

Sursa: vip24.ro
Data publicării: 14 nov.. 2017, Ultima actualizare: 14 nov.. 2017 14:13
Scris de , în Staruri
Citeşte mai multe despre: , ,
Comentarii