Data: 24 feb.. 2018, Ora publicării:13:14

Ionela Prodan, veşti de ultim moment. Ce decizie a luat îndrăgita artistă

Ionela Prodan a trecut prin clipe grele ca urmare a problemelor de sănătate cu care s-a confruntat. Din fericire, starea acesteia s-a îmbunătăţit, şi a putut pleca acasă.

Fetele artistei au luat şi o decizie importantă cu privire la mama lor, hotârând ca pentru o perioadă aceasta să meargă în America.

Anamaria Prodan i-a fost în permanenţă aproape mamei sale şi părea foarte atentă la tot ceea ce face sau îşi doreşte aceasta.

Ionela Prodan pare că se simte mult mai bine, a depăşit problema cu care s-a confuntat şi poate să se bucure de familia sa.

Acum se pare că lucrurile au intra pe un făgaş normal

Starea sa de sănătate pare mult mai bună pentru că Anamaria Prodan a avut grijă să o lase să meargă singură spre destinaţia dorită, nu înainte de a-şi lua la revedere.

Anamaria Prodan îi este un mare sprijin mamei sale, la fel ca şi cealaltă fiică, Anca, care a venit special din America pentru a-şi vizita mama când aceasta a fost internată.

Ionela Prodan se poate declara o femeie împlinită pentru că are două fete care îi poartă mereu de grijă şi vor tot ce-i bun pentru mama lor.

Citeşte şi Vești neplăcute. Sicriul Adrianei Iliescu a ajuns! Fiica acesteia, pregătită pentru nefericitul eveniment

Adriana Iliescu a devenit în anul 2005 cea mai bătrână mamă din România, după ce a adus-o pe lume pe micuţa Eliza.

Anii au trecut, iar doamna Iliescu a ajuns la vârsta de 79 de ani, în timp ce fetiţa sa merge la şcoală şi a devenit o frumoasă domnişoară.

Dar pentru că se apropie cu paşi repezi de împlinirea vârstei de 80 de ani şi ştie că nu poate vieţui la nesfârşit, Adriana Iliescu a luat o decizie grea.

“Mi-am cumparat deja sicriul. Este un subiect intim, nu vreau sa discut cu nimeni despre asta. Chiar daca am facut acest lucru, nu este nimic anormal”, a declarat Adriana Iliescu, pentru CANCAN.

Fosta profesoară declara că fiica sa ştie să îşi poarte singură de grijă, ştie să calce, să îşi facă de mâncare şi să facă ordine în viaţă, fiind pregătită în eventualitatea în care se va întâmpla nefericitul eveniment.

Adriana Iliescu devenea mamă pe 16 ianuarie 2005, devenind, astfel cea mai bătrână mamă din lume (66 de ani și 320 de zile).

Ulterior, locul ei din Cartea Recordurilor a fost luat de o femeie din India, care a născut la 70 de ani.

Anii au trecut, iar Eliza, fata doamnei Iliescu, a ajuns la 13 ani și se pregătește deja de admiterea la liceu.

Cele două se înțeleg foarte bine, merg la cumpărături împreună, la bibliotecă, la plimbare, iar Adriana Iliescu încearcă să își îină fata departe de tentații sau pericole.

Contactată de reporterii de la Click!, doamna Iliescu a dezvăluit că ea și fata ei sunt bine și se bucură de timpul lor liber.

“Eu și Eliza suntem bine, mulțumim de întrebare. Ne place să ne uităm la filme, chiar acum vizionăm unul”, a declarat Adriana Iliescu pentru sursa citată.

Cum se descurcă Eliza la școală

Într-un scurt interviu acordat celor de la wowbiz.ro, doamna Iliescu a dezvăluit că fiica sa se descurcă bine la școală.

“La română, Eliza merge foarte bine. Chiar excelent! Fata mi-a mers la Olimpiadă și la încă un concurs școlar mult mai modern, ceva cu un punctaj care se înregistrează într-o bază de date. La română sunt mulțumită.

La matematici se descurcă, deși algebra de acum este altfel, la fel și geometria.

Adică vreau să spun că s-au schimbat termenii fără de cei pe care îi știam eu și din cauza formulării la aceste materii mi-e greu să o ajut. Oricum, se descurcă.

Fac simulări la școală lunar, pregătire pentru Evaluarea Natională

“Ce învață la școală, cu aia rămâne.

De meditat nu o meditez la engleză sau franceză. Să stăpânească ea pe deplin limbă noastră frumoasă și apoi mai vedem.

Oricum, în vară, când va susține testele de la finalul clasei a 8-a, nu vom opta pentru un liceu cu predare intensivă într-o limbă străină.

O să alegem unul cu profil uman, fără intensiv limbi străine. În plus, la examenul acesta nu-i trebuie limbă străină!”, a spus Adriana Iliescu.

Sursa: vip24.ro
Data publicării: 24 feb.. 2018, Ultima actualizare: 24 feb.. 2018 13:14
Scris de , în Staruri
Citeşte mai multe despre: , ,
Comentarii