Data: 10 ian.. 2018, Ora publicării:17:32

Gabriela Cristea a făcut anunțul despre botezul fiicei sale! Când o va creștina pe Victoria

Pe 23 de ianuarie se împlinesc patru luni de când Gabriela Cristea și Tavi Clonda au devenit părinții micuței Bella Victoria Margot.

Realizatoarea TV a reușit să dea naștere toamna trecută unei fetițe perfect sănătoase, după ce a apelat și la tratamente pentru a rămâne însărcinată.

Gabi a ales numele cu un motiv anume, pentru că Victoria reprezintă lupta pe care au dus-o cei doi pentru a avea un copil, iar Margot este numele bunicii lui Tavi Clonda. Părinții discută acum intens despre botezul copilei, nereușind să cadă de acord asupra petrecerii.

”Ne gândim că undeva prin martie sau prin aprilie, ori după Paște, o vom creștina pe bebelușa noastră.

Dacă va avea loc înainte de Paște va fi un botez mic, cu ai noștri, pentru că în post nu se organizează petreceri mari, iar dacă va avea loc după, atunci va fi un eveniment mai mare.

Tati optează pentru varianta din urmă”, a declarat Gabriela Cristea, pentru Click!

Te-ar putea interesa și: Gabriela Cristea, dezvăluiri cutremurătoare despre copil

La o lună şi jumătate după ce a adus pe lume o fetiţă, Gabriela Cristea a vorbit deschis despre chinurile prin care a trecut pentru a rămâne însărcinată.

Prezentatoare tv a mărturisit că i-a fost foarte greu să rămână gravidă şi a apelat la tot felul de tratamente. Vedeta tv a crezut la un moment dat că nu poate deveni mamă.

„Am uitat prin ce-am trecut, nu mai ştiu cât de greu a fost, fiindcă a fost, într-adevăr dificil, important este că, în sfârşit, am reuşit să-mi îndeplinesc visul.

Acela de a avea un copil. Îmi amintesc mereu de momentele în care am vrut să renunţ.

Le am pe toate în minte, însă cel mai greu mi-a fost în noiembrie anul trecut, atunci când am ales să nu mai întreprind nimic pentru a rămâne însărcinată, după încă o tentativă eşuată.

Cel puţin atunci ziceam că renunţ la ideea de a fi mamă. Mă gândeam că gata, acolo se termină, şi că trebuie să mă resemnez cu ideea că nu mai pot să am copii”, a mărturisit Gabriela Cristea.

Prezentatoarea a mai dezvăluit că la sfârşitul anului trecut, simţea că a ajuns la capătul drumului. Niciuna dintre încercările ei de a rămâne însărcinată nu dăduse roade.

Gabriela Cristea a făcut patru inseminări atificiale, dar toate au fost în zadar, iar tratamentul medicamentos a fost unul foarte greu.

„Anul trecut, am făcut patri inseminări, adică efectiv de câte ori s-a putut fizic, pentru că nu ai timp de mai multe.

Este foarte greu din punct de vedere medicamentos şi din punct de vedere psihic pentru o femeie să recurgă la aşa ceva.

Este dur. Ok, că te îngraşi, că mănânci etc…nici nu mai contează că vin cârcotaşii şi spun că vai, nu mai arăţi nu ştiu cum. Era ceva pentru mine o chestie nesemnificativă, treceau pe lângă mine toate.

Problema psihică este însă foarte dură şi din păcate puţine femei merg la psiholog în perioada respecitvă. Nici eu nu am fost, dar îmi dau seama că poate mi-ar fi fost mai uşor să trec peste toate, dacă m-aş fi prezentat la un specialist.

Este foarte greu, iar lumea zice…ce poate fi atât de dur. Că stai şi aştepţi…Ei, da, aşteptarea aia, efectiv te macină. Aştepţi în fiecare zi să se întâmple şi mergi fiecare pas cu gândula acolo. Practic eu un an, am aşteptat în fiecare zi”, a mai spus vedeta.

Sursa: vip24.ro
Data publicării: 10 ian.. 2018, Ultima actualizare: 10 ian.. 2018 17:32
Scris de , în Staruri
Citeşte mai multe despre: , ,
Comentarii