Data: 07 dec.. 2017, Ora publicării:11:48

Florin Piersic a făcut mărturisirea, în lacrimi: „Eu am asistat la toată suferința…”

Florin Piersic este unul dintre cei mai îndrăgiți actori din România. Foarte puțini oameni știu că aceasta a trecut prin momente foarte grele în tinerețe.

Actorul care l-a interpretat pe Mărgelatu a vorbit despre chinul pe care l-a experimentat în perioada comunistă și despre suferința tatălui și a mamei sale.

“Mama a trebuit să accepte drumul acelui destin chiar și atunci când tatăl meu, care a fost arestat politic în 1952, a fost ținut trei ani și jumătate la Jilava, la Bragadiru, în închisorile comuniste.

A fost îngrozitor comunismul asta. Când a murit Stalin, mulți au fost eliberați, printre ei a fost și tatăl meu.

Eu am asistat la toată suferința mamei mele care, că să mă întrețină la Cluj, la liceu –era de o bunătate cum rar a fost dat, știu că toate mamele sunt bune, dar EA era că o sfântă- lucra la un război de țesut în casă.

Și o vedeam noaptea câteodată la 3, la 4, când mă trezeam și simțeam că nu e lângă mine, mă duceam în bucătărie spunându-i: “Hai, mamă, să te culci”. “Lasa, vin imediat”, spunea ea.

Făcea șaluri, fulare pentru artiștii de la operă că să câștige niște bani, să mă poată întreține. Îmi pare rău că nu am apucat să-i ofer viața frumoasă pe care o merita”, declara maestrul pentru vipmagazin.md, în urmă cu ceva timp.

Te-ar putea interesa și: De ce nu s-a dus Florin Pierisc la înmormântarea Stelei Popescu

Înmormântarea Stelei Popescu a avut loc duminică, la Cernica, iar marele absent de la funeraliile actriței a fost chiar Florin Piersic. Foarte multă s-a întrebat de ce nu a venit acesta la înmormântare, dar se pare că actorul a avut un motiv întemeiat pentru care a lipsit.

Florin Piersic a intrat în direct prin telefon, în cadrul unei emisiuni tv, pentru a explica de ce nu s-a dus la înmormântarea Stelei Popescu.

„Ieri am avut spectacol la Târgu Mureş, azi am la Timişoara. Ştiţi foarte bine că nu pot să suspend aşa un spectacol, când oamenii s-au înghesuit să cumpere bilete”, a explicat Florin Piersic.

De asemenea, actorul a precizat că nici acum nu şi-a revenit după ce a aflat că Stela Popescu s-a stins din viaţă. Florin Piersic a declarat că de trei zile se află într-o stare de şoc şi că vestea a căzut ca un trăsnet asupra sa.

Te-ar putea interesa și: Semn rău la înmormântarea Stelei Popescu

E doliu în cer și pe pământ. Duminică, Stela Popescu este condusă pe ultimul drum, un drum fără întoarcere, iar mii de oameni şi numeroase personalităţi participă la înmormântare. Marea actiţă a teatrului românesc a urcat să joace alături de îngeri.

În timpul slujbei religioase care are loc la Mânăstirea Cernica, s-a întâmplat, însă, un inccident neaşteptat, iar, potrivit superstiţiilor, acest lucru prevesteşte ceva rău.

O persoană a dărâmat din neatenţie tabloul cu chipul îndrăgitei actriţe, Stela Popescu, şi crucea.

Într-o clipă de neatenție, cineva a dărâmat crucea și tabloul cu chipul Stelei Popescu. Evenimentul a fost total neaşteptat, dar lumea din biserică s-a speriat şi a început să-şi facă semnul crucii.

 

Potrivit superstițiilor, acest eveniment nu este semn bun, iar ceva rău se va întâmpla cu rudele persoanei decedate.

 

Sursa: vip24.ro
Data publicării: 07 dec.. 2017, Ultima actualizare: 07 dec.. 2017 11:48
Scris de , în Staruri
Citeşte mai multe despre: , ,
Comentarii