Data: 04 dec.. 2017, Ora publicării:17:05

E OFICIAL! Divorțează la câteva luni de la nuntă! Motivul: „A întreținut relații extraconjugale….

Nu mai este cale de împăcare între Ciprian Nistor și Laurette. Soțul mulatrei a înaintat cererea de divorț prin intermediul avocatului său la Judecătoria Sectorului 1.

Acesta a acuzat-o pe Laurette de infidelitate, după cum reiese din motivarea cererii de divorț.

”În ultima perioadă de timp, între noi, soţii, au apărut neînţelegeri, fapt ce a generat şi întreţinut o stare tensionată, generată de pârâtă, care a profitat de atitudinea mea permisivă şi de starea de deţinere în care mă aflu, pentru a întreţine cu diverse persoane relaţii extraconjugale, unele contra cost, existând probe certe în acest sens.

Întrucât comportamentul acesteia mi-a fost adus la cunoştinţă de rude şi prieteni, am apelat la o societate de detectivi pentru a-mi fi certă situaţia de fapt.

Urmează să depun la dosarul cauzei Raportul întocmit de aceştia, imediat ce voi intra în posesia lui.

Considerând că relatiile conjugale sunt deteriorate grav şi ireversibil, am luat decizia de a pune capăt acestei căsătorii prin divorţ”, scrie în motivarea cererii de divorţ pe care Ciprian Nistor vrea să o înainteze, zilele acestea, către Judecătoria Sectorului 1, conform cancan.ro.

Ciprian Nistor susține că are și martori cu privire la cele enunțate mai sus!

Laurette s-a măritat cu Nistor în luna februarie, când acesta încă de afla după gratii.

”Dacă la cununie m-am îmbrăcat în roşu, la voi m-am îmbrăcat în alb. M-am căsătorit, ce să fac!

Sincer, nici mie nu-mi vine să cred! M-a sunat şi am început să vorbim de două ori pe săptămână, poate şi mai rar. Am început să ne apropiem.

E un om foarte bun, m-a întrebat dacă mă poate ajuta cu ceva. Părinţii lui m-au cunoscut şi în 2014.

Mama lui este o femeie foarte calmă, cu care ai ce să discuţi.

El este opusul a ceea ce am avut eu până acum. Acum trei luni s-a legat relaţia mai strâns. Am început eu să merg să-l vizitez la închisoare şi acolo ne-am apropiat mai mult, iar acum iată că suntem soţ şi soţie.

El are 8 ani cu executare, din care a făcut jumătate. Noi îl aşteptăm acasă şi o să vină curând. Se iau în calcul anumite credite pe care trebuie să le faci.

Nu ştiu când va fi eliberat, ştiu că se va întâmpla curând, însă nu ştiu când exact. Nunta va fi în momentul în care el va ieşi afară.

Trebuie să recuperăm partea asta. Au fost foarte puţini invitaţi. Acolo ai voie să mergi cu maxim 10 persoane. Aceste imagini sunt făcute la un restaurant, după ceremonie, bineînţeles fără el.

Se face o cerere de către soţ şi soţie. Această cerere se aprobă, după care cu această cerere se merge la primăria comunei Jilava şi cei de acolo stabilesc o dată şi o oră.

Trebuie să fii acolo la ora stabilită. Da, la poartă laşi tot: telefon. Chiar şi statut social. Vreau să mă abţin de la comentarii pentru că nu a fost nimic senzaţional.

Trebuie să-i mulţumesc gardianului care ne-a păzit şi care ne-a lăsat să stăm împreună. Eu nu am avut emoţii deloc, chiar dacă această ceremonie a avut loc în condiţii atipice.

De dimineaţă şi până am plecat am fost numai cu zâmbetul pe buze. El este la semi-deschis. Mi-a spus Ciprian că colegii lui de celulă s-au auto-invitat la nuntă, dar eu nu puteam.

Naşii sunt prieteni de-ai lui. Am fost 6 persoane: părinţii lui Ciprian, fratele meu, eu şi naşii. Aşa şi-a dorit el, probabil ca să nu mă piardă din nou.

El şi-a dorit foarte mult să facă o familie cu mine şi cu Serenuţa. A vrut să i se pară închisoarea mai uşoară şi atunci când va ieşi afară să ştie că are pe cineva care-l aşteaptă afară.

Eu mă simt mai liniştită, mai împlinită. El are voie la 5 vizite pe lună, dar eu nu merg de 5 ori pe lună pentru că vin şi părinţii lui, fiul lui şi parteneri de afaceri.

Nu l-am mai văzut de anul trecut pe fiul lui, dar în 2014 când l-am cunoscut ne înţelegeam OK. Nu e momentul potrivit pentru a avea un copil.

Eu am fetiţa mea, el are băiatul lui. Însă dacă va fi să fie, să fie. Momentan, eu nu spun nici da nici nu”, a declarat Laurette, după nuntă.

Sursa: vip24.ro
Data publicării: 04 dec.. 2017, Ultima actualizare: 04 dec.. 2017 17:05
Scris de , în Staruri
Citeşte mai multe despre: , ,
Comentarii