Data: 13 dec.. 2017, Ora publicării:16:15

Denisa trebuia să împlinească azi 28 de ani. Ce s-a întâmplat la mormântul tinerei cântărețe

Denisa Răducu ar fi împlinit 28 de ani în această zi. Momentul este unul foarte greu pentru membrii familiei cântăreței și va fi un prilej de comemorare a tinerei. Mai mult decât atât, un fan a străbătut un drum lung pentru un ultim omagiu adus acesteia.

Dacă în anii trecuți era mare sărbătoare în Ștefănești, anul acesta, lucrurile sunt mult mai triste.

Conform celor de la spynews.ro, familia Denisei va împărți cadouri pentru copiii săraci din sat. Multe jucării sau animălușe de pluș ale Denisei vor fi date celor nevoiași.

Denisa era foarte generoasă din fire. Ar fi dat și cămașa de pe ea dacă vedea un sărac. Așa că părinții eu au decis să împarcă din jucăriile pe care le-a primit, de-a lungul carierei sale, celor fără posibilități materiale.

Speră că, măcar așa, vor aduce un  zâmbet pe figura celor mai săraci. În plus, se apropie Sărbătorile de Iarnă, iar Crăciunul era evenimentul favorit din an al Denisei.

La mormânt se vor împărți pachete, de post, cu mâncare, iar apoi vor merge la casele celor mai săraci din comună să le facă cadouri”, ne-a spus unul dintre apropiații familiei vedetei, din Ștefănești.

Andrei Chiriac a avut o relație apropiată cu Denisa. El a fost fanul cântăreței, apoi a decenit un amic al acesteia. În ziua în care artista trebuia să serbeze 28 de ani, el a venit la mormântul ei din Ștefănești.

Acesta a sosit in sat zorii zilei și a postat pe contul său de socializare: Și am ajuns la Ștefănesti, am ajuns la tine, Deny. Drum în satul tău natal. Încă puţin si vin la tine”.

Pe bordul masinii, Chiriac a tinut o perna de culoare rosie, asortata cu perle, pe care si-a propus sa o depuna la mormantul Denisei.

Pana sa ajunga la cimitir, el si-a facut timp si a postat si o fotografie din casa familiei Denisei, acolo unde pe un televizor ruleaza mereu imagini cu regretata artista.

Denisa Răducu a fost diagnosticată cu carcinom hepatocelular. Timp de câteva luni, cântăreața de manele s-a luptat cu teribila boală, dar starea ei de sănătate s-a tot deteriorat.

Denisa Răducu a murit, pe 23 iulie, acasă la ea, vegheată de rudele ei, la doar 27 de ani, îndurerând lumea muzicii.

Te-ar putea interesa și: INCREDIBIL! Denisa, chemată în instanță de ANAF! Motivul procesului

Denisa Răducu s-a stins din viață în urmă cu două luni, dar pare că nu are liniște nici după moarte. Ea a fost chemată la tribunal, într-un proces pe care îl avea cu ANAF.

Înainte de a muri, Denisa și-a achiziționat un automobil din Germania, pe care a plătit o taxă de mediu de circa 3.500 de euro, în concordanță cu legislația de atunci.

Anul acesta, în ianuarie, Guvernul a eliminat taxa de mediu, iar Denisa a trebuit să solicite înapoierea acesteia în instanță, scrie WOWbiz.ro.

Pe 20 martie ea a depus o cerere la Tribunalul București, pentru a primi suma de bani înapoi. În iulie, la câteva zile de la moartea ei, magistrații au decis că Denisa trebuie să primească circa 16.000 de lei din partea ANAF.

Doar că Fiscul a făcut recurs la decizia Tribunalului București, lucru care a dus la situația bizară de acum, în care Denisa este invitată să meargă la Curtea de Apel București.

Sursa: vip24.ro
Data publicării: 13 dec.. 2017, Ultima actualizare: 13 dec.. 2017 16:15
Scris de , în Staruri
Comentarii
 1. marcela , 14 decembrie 2017 la 0:51

  biata fata ce păcat o regret asa de mult si mulți ani fata asta nu va fi uitată.. ingeri să fie cu tine.

 2. Mihai maria , 14 decembrie 2017 la 6:42

  SA I FIE ODIHNA LINA!!!! SA CANTE SI INCANTE ALAIUL INGERESC….SOMN L IN,FRUMOASA SI DARUITA CU HER,FATA!!!!

 3. Adrian stoian , 14 decembrie 2017 la 16:02

  Scoateto din groapa si duceto la istanta.uuuuuuuuuuuuuuuuuuaaaaaa batava scrba de nebuni siati muri voi nu lumea buna.lasatio an pace acolo unde dumnezeu a vruto sa fie linistita.datile pace oamenilor sa traiasca linistiti ca deja au sufletul amarat.

 4. eu moi , 14 decembrie 2017 la 22:44

  Bă, dapăi ce cufureală de articol îi ăsta băi!

 5. CiprianCiprian , 15 decembrie 2017 la 9:23

  Asai si dupa ce mori trebuie sa platesti darile la stat, asta vad ei adica la cei care nu le ajunge plapuma….Adica la Talhariiiiiiiiiiii

 6. Dumirru Sali , 15 decembrie 2017 la 13:45

  Păcat Dumnezeu so Odihească ín pace A fost este şi va rămâne cea mai frumoasă şi cea mai bună solistă te iubim Denisa şi nu te vom uita Artista noastră dragă îngerii nu mor Deni te iubim R.I.P.

 7. Anca , 15 decembrie 2017 la 14:02

  Sa raca de ea e ra o fata frumoasa

 8. Ștefan Constantin , 3 ianuarie 2018 la 22:04

  Dumnezeu sa-o ierte. Era o fata foarte frumoasa, canta foarte frumos de parca ar fi cantat un înger. Acum când o ascult, am senzația de parca ea trăiește nici de cum ca nu mai este. Iar aia de la ANAF ar trebui sa găsească o alta metoda în care sa rezolve acea problema,ei sunt conștienți ca Denisa nu va ajunge niciodată unde este chemata. 😭😭😭

 9. Marian , 4 ianuarie 2018 la 13:47

  Rusine!!!!!!!

 10. Madalina , 24 ianuarie 2018 la 8:36

  Eu as propune ca cei care au chemato in instanță sa se duca după ea sa ii dea înștiințarea ,Dumnezeu sa o ierte .