Data: 11 dec.. 2017, Ora publicării:11:43

Cornel Galeș, mărturisirea NEAȘTEPTATĂ la nouă luni de la moartea Ilenei Ciuculete: „Nu pot să spun că mi-e greu. Eu…”

S-au împlinit nouă luni de la moartea prematură a cântăreței Ileana Ciuculete. Cornel Galeș, rămas văduv după decesul artitei, a vorbit despre ce simte după atâtea luni de la evenimentul tragic.

Declarațiile lui Galeș surprins însă, într-o oarecare măsură.

„Nu sunt momente grele. E pomenirea de nouă luni. Normal că îţi mai aminteşti de momentele alea cu spitalizarea. Ultimele luni fost foarte tumultoase.

Anul acesta a fost apogeul încercărilor. Mai mult de atât nu mai am ce să primesc de la viaţă, ca încercări mă refer. Trebuie să respectăm ceea ce a spus Dumnezeu.

Noi avem tendinţa să plângem pentru cei care nu mai sunt aici şi asta nu e bine. Mă gândeam la un moment dat ce înseamnă sufletul.

Este ceva indestructibil… Ce să facem? Asta e. Nu pot să spun că mi-e greu. Eu accept acum orice vine de la divinitate. Am mare încredere în Dumnezeu”, a declarat Cornel Gales, conform celor de la cancan.ro.

Te-ar putea interesa și: Fata Vivianei a dat cărțile pe față! Dezvăluirea despre legătura dintre mama sa și Cornel Galeș: “Din ce știu eu…

În presa mondenă, s-a speculat că văduvul Ilenei Ciuculete, Cornel Galeș, ar avea o relație cu Viviana, cea care i-ar fi șefă. Deși el a negat în dese rânduri că ar fi vorba despre o poveste de amor la mijloc, Galeș a fost surprins în dese rânduri în compania acesteia, iar cei doi păreau că se simt foarte bine.

De fiecare dată, Cornel Galeș a spus că toate călătoriile pe care le făcea în compania Vivianei erau în interes de serviciu, dar o parte a publicului nu a fost convinsă de această explicație.

Acum, fiica Vivianei, a dat cărțile pe față și a spus ce se întâmplă între mama sa și văduvul regretatei Ileana Ciuculete.

După ce s-a spus că are o relaţie cu Viviana, Cornel Galeş a fost surprins în aeroport, în timp ce o lua pe fiica acesteia, Alexandra, semn că relaţia lor este foarte apropiată.

„Da, a venit domnul Galeş să mă ia de la aeroport. Ne înţelegem bine. Mă înţeleg bine cu toţi oamenii din jurul mamei. Eu sunt fericită cu orice decide mama.”, a mărutrisit ea.

”Mama este eroul meu. Pe mine nu m-ar deranja o relaţie cu oricine dacă ea e fericită cu decizia luată.”, a mai spus Alexandra, fiica Vivianei.

”Despre asta vorbeam. Despre ce am luat cu mine. Nu înţelegea. A fost lung drumul. Nu mi-a fost. Am vorbit despre cum am călătorit, despre cum a fost pe drum, despre ce program am azi. O să luăm masa împreună, dar nu ştiu dacă va fi şi Cornel. ”, a mai spus fiica Vivianei.

Mai mult de atât, la câteva ore după ce au fost surprinşi împreună în aeroport, cei doi au venit împreună în direct, la WOWbiz.

”Este un copil extraordinar, pe care şi l-ar dori oricine. Uite cât de dulce este.”, a mai spus Cornel despre Alexandra.

”Am 18 ani, sunt în clasa a XI-a, sunt la liceu în Spania, de patru luni.”, a mai spus ea.

De asemenea, Cornel a declarat că pe lângă şcoală ea se ocupă şi de business.

”Îmi place la Cornel faptul că îi dă o stare de bine, iar mama de oameni de genul ăsta are nevoie în jurul ei. Mama nu-l iubeşte pe Cornel. Îl cunoaşte de puţin timp. Din ce ştiu eu, nu-l iubeşte.”, a spus Alexandra în direct, la WOWbiz.

”Prima dată nu mi-a zis de relaţie, am aflat de la ştiri. Cum să se căsătorească? Păi, cum, Cornel? Nu mi-ai zis? Credeam că voi fi domnişoară de onoare.”, a mai mărturisit ea, atunci când a fost întrebată dacă ştie că cei doi s-ar căsători.

Sursa: vip24.ro
Data publicării: 11 dec.. 2017, Ultima actualizare: 11 dec.. 2017 11:43
Scris de , în Staruri
Comentarii