Data: 09 feb.. 2018, Ora publicării:10:39

Claudia Pavel a făcut primele declarații despre colegii săi, după ce a ajuns înapoi în țară. Cum a fost amenințată cu moartea!

Claudia Pavel a revenit în țară din Republica Dominicană, după ce a fost eliminată de la Exatlon.

Ea a fost așteptată în aeroport de sora sa, Paula, dar și de un bun prieten.

Ea le-a declarat celor de la WOWbiz că Exatlon a fost o experiență incredibilă pentru ea și a vorbit și despre colegii săi din echipa Faimoșilor.

„A fost o experiență incredibilă, cel mai mult mi-a plăcut peisajul.

Nici măcar în momentele de cumpănă nu mi-am dorit să vin acasă și asta datorită coechipierilor.

Ne încurajăm, eram ca o familie. O să-mi fie dor de colegi chiar dacă au fost mici neînțelegeri”, a declarat Cream pentru sursa citată.

Cum a fost Cream amenințată cu moartea

Claudia Pavel a fost eliminată de la Exatlon şi se întoarce acasă la băieţelul ei, Noah (5 ani). Plecarea ei din emisiune a fost tensionată.

La Anda Adam s-a lăsat cu lacrimi şi îmbrăţişări la eliminare, dar la Cream situaţia a arătat complet diferit.

Cântăreaţa s-a certat cu Anca şi Diana Bulimar.

Cele trei şi-au aruncat vorbe grele, iar la momentul eliminării, atunci când cântăreaţa ar fi trebuit să-şi ia rămas bun de la echipă, Claudia i-a pupat pe toţi, mai puţin pe cele două sportive.

Gestul artistei a stârnit o întreagă isterie în rândul telespectatorilor Exatlon.

Claudia Pavel a primit zeci de mesaje jignitoare, pe reţelele de socializare. Iniţial, familia brunetei nu le-a luat în seamă, dar când vedeta a început să fie ameninţată cu moartea, apropiaţii ei au început să-şi facă griji.

Cream a fost ameninţată cu bătaia şi chiar cu moartea, conform celor de la cancan.ro.

„Bună, Claudia! Vreau să ştii căt e aştept la aeroport să-ţi scot şi să-ţi sparg dinţii!”, „O să regreţi că trăieşti”, sunt doar câteva dintre mesajele pe care Claudia Pavel le-a primit.

Acest lucru a făcut-o sora Claudiei să spună că va apela la o firmă de securitate, întrucât se teme pentru siguranța sa și a surorii sale.

Citește și: Primele declarații OFICIALE după ce s-a vorbit despre relația dintre Cream și Cătălin Cazacu: “Claudia este…

Sursa: vip24.ro
Data publicării: 09 feb.. 2018, Ultima actualizare: 09 feb.. 2018 10:39
Scris de , în Staruri
Citeşte mai multe despre: , , ,
Comentarii