Data: 12 feb.. 2018, Ora publicării:13:03

Cea mai iubită prezentatoare revine pe sticlă. Surpriză uriașă pregătită de PRO TV

Surpriză de proporții după ce ProTV a decis să relanseze cariera unei vedete din anii 2000. Astfel, ProTV pregătește să readucă pe micile ecrane una dintre vedetele anilor 2000.

Fosta prezentatoare a fost unul dintre cei mai apreciați oameni de televiziune, se întoarce la postul de pe Pache Protopopescu.

Mihaela Tatu revine marţi, 13 februarie, de la ora 20:00. Vedeta a fost cooptată în echipa Ferma vedetelor. Mihaela Tatu va fi în show Mărioara, „negustoarea” fermei, cea care le va aduce concurenților produse în fermă, se va târgui cu ei și le va aduce un pic de confort în fermă, conform paginademedia.ro.

„De ceva vreme aștept inagurarea Fermei vedetelor și în casele voastre. Acest proiect mi-a adus îndeplinirea uneia dintre dorințe – aceea de a vedea cum se descurcă oameni dragi mie într-un “autentic” reality-show.

Fosta vedetă din ProTV a confirmat informația apărută

Mai mult decât atât, mi-a fost satisfăcut spritul ludic pentru că mi-a dat posibilitatea să mă joc și să joc un personaj, din perspectiva mea, taaare simpatic.

Ceea ce mi-aș dori ar fi să nu care cumva să pierdeți vreo întâlnire cu Ferma Vedetelor pentru că nicio zi nu seamănă una cu cealaltă. Apoi, sunteți norocoși – aveți posibilitatea să vedeți vedete în ipostaze inedite, decurcându-se în situații limită.

Vă aștept să faceți cunoștință cu Mărioara și să vedeți cu ochii vostri cât de departe poate ajunge!”, a spus Mihaela Tatu, cea care a fost descoperită de Pro TV la începutul anilor 2000.

Citește și Divorţ cu răsunet în showbiz-ul românesc. Artistul s-a despărţit după 27 de ani de căsnicie

Încă o despărțire uimitoare la început de an în showbizul din România. Aurel Tămaș, unul dintre cei mai respectabili artiști de muzică populară și de petrecere s-a separat de soția sa, Marieta, după o căsnicie ce a durat 27 de ani.

Cei doi au un baiat impreuna in varsta de 17 ani. Cei doi s-au separat cu discreție și anunță că au rămas în relații foarte bune.

După 20 de ani, Aurel Tămaș și soția sa și-au spus adio.Cântărețul de muzică populară și partenera sa au rămas în relații foarte bune.

Încă un divorț șoc în showbizul autohton

Cei doi au împreună un băiat, Antoniu Aurel Tămaș, care a împlinit 17 ani și care s-a dovenit un tenisman de perspectivă. Aurel Tămaș și Marieta s-au căsătorit în 1991.

Motivele pentru acre cei doi au ales să divorțeze nu se cunosc până în aceste momente.

Aurel Tămaş s-a născut pe 16 aprilie 1961, în comuna Borşa (Cluj). Fosta lui soție a fost o celebră dansatoare. Cântărețul prezintă la Look TV, post tv din Cluj, emisiunea de divertisment ”Minunile lui Tămaş”, însă are agenda plină de concerte, dovadă că acum acesta este în Statele Unite, unde cântă pentru comunitățile de români.

Sursa: vip24.ro
Data publicării: 12 feb.. 2018, Ultima actualizare: 12 feb.. 2018 13:30
Scris de , în Staruri
Citeşte mai multe despre: , ,
Comentarii