Data: 05 dec.. 2017, Ora publicării:15:00

Ce a spus Stela Popescu despre Regele Mihai, cu puțin timp de a muri: „Am pierdut marele…

Cu puțin timp înainte de a muri, Stela Popescu a susținut un ultim interviu, în care a vorbit și despre Regele Mihai.

Fosta mare actriță a României considera că totul ar fi fost diferit dacă România ar fi fost monarhie.

„Eu am crezut în monarhie. Eu cred că ar fi adus mai mult respect față de viață, respect față de oameni, asta cred eu. Libertatea într-o țară în care revoluția a venit nepregătită să întoarcă toate cu fundul în sus a înflorit pe partea rea.

Am pierdut marele pas istoric și cu Basarabia și cu Majestatea Sa,” a spus Stela Popescu la DCNews Live. 

Familia Regala a Romaniei a anuntat ca Regele Mihai a murit la vârsta de 96 de ani. Decesul fostului suveran al României a survenit pe 5 decembrie 2017. Acesta dispăruse din viața publică, din cauza bolii.

Conform comunicatului Casei Regale, Majestatea Sa Regele Mihai I a încetat din viață, azi, 5 decembrie, la ora 13, ora României, la reședința privată din Elveția.

La căpătâiului Regelui a stat, până în ultima clipă, Alteța Sa Regală Principesa Maria.

În această seară, la ora 19, Custodele Coroanei române va face o declarație către țară, iar în cursul zilei de miercuri va fi făcut public, în detaliu, programul funeraliilor.

Trupul neînsuflețit al Regelui Mihai I va fi depus în Holul de Onoare al Castelului Peleș, iar apoi pentru două zile în Sala Tronului, la Palatul Regal din Calea Victoriei.

Slujba de înmormântare va avea loc la Catedrala Patriarhală. Înmormântarea va avea loc la Curtea de Argeș, în Noua Catedrală Arhiepiscopală și Regală.

Stela Popescu a murit în data de 23 noiembrie, la 81 de ani. Actrița a suferit un accident vascular-cerebral, chiar în propria locuință și a fost găsită fără suflare de medici.

Te-ar putea interesa și: Stela Popescu și Cristina Stamate au murit cu același regret. Ce își doreau

Teatrul românesc trece prin momente foarte grele. La doar câteva zile distanță, marile actrițe Cristina Stamate și Stela Popescu au plecat dintre noi, lăsând mai săracă lumea artistică din România.

Cele două actrițe de frunte ale României au avut și un mare regret în comun, acela că nu au făcut copii. Stela Popescu a adoptat-o până la urmă pe Doina, dar Cristina Stamate a rămas singură.

„Eu nu mi-am dorit copii. Nu ştiu de ce nu mi-am dorit copii, ador copiii. Am avut teamă de durere întotdeauna. Şi acum mi-e teamă de durere, mi-e frică de durere.

Am avut la 5 ani o operaţie la cap, m-a muşcat un păianjen otrăvitor şi m-au operat pe viu, că era război şi probabil că de atunci am rămas înfricoşată”, spunea Stela Popescu, într-un interviu acordat în urmă cu ceva timp.

Regret, mai ales, că am avut stupiditatea, prostia pe care mi-o taxez grav, că nu am făcut un copil dorindu-mi foarte tare să exist în această meserie.

Şi am amânat tot timpul venirea unui copil, bucuria venirii unui copil pentru un turneu în străinătate, pentru o nouă premieră, pentru un spectacol, pentru un nou proiect. 

Atunci, nu mi se părea că avortul e o crimă, pentru că la tinereţe te gândeşti că aşa e, ca o fata Morgana. Era totul o poveste care nu avea formă, nu avea contur”., a spus Cristina Stamate, care a făcut două avorturi de-a lungul vieții.

Cristina Stamate s-a stins din viață luni dimineața, după ce suferise cu câteva zile în urmă un accident vascular cerebral. Ea se afla la Spitalul Floreasca.

Sursa: vip24.ro
Data publicării: 05 dec.. 2017, Ultima actualizare: 05 dec.. 2017 15:00
Scris de , în Staruri
Citeşte mai multe despre: ,
Comentarii