Data: 06 dec.. 2017, Ora publicării:11:49

Cătălin Botezatu, gest superb de Moș Nicolae! S-a dus la un azil de bătrâni și…

Cătălin Botezatu a făcut un gest frumos pentru bătrânii de la un azil din Capitală. Designerul vestimentar le-a făcut pachete și le-a dăruit cu ocazia zilei de Moș Nicolae.

Creatorul de modă i-a mai îndemnat pe oameni să facă un gest de bunătate pentru bătrâni, fie că le dăruieşte ceva, fie că se duce să le fie alături de Sărbători, atunci când se simt foarte singuri.

„Este prima acţiune de genul ăsta. Îmi place să ajut oameni, oamenii simpli care contează pentru mine. Mă aflu la un comin de oameni special, de oameni vârstnici.

M-au impresionat prin condiţiile pe care le au. Este emoţionant. Nu mi-este ruşine să spun…îmi dau lacrimile. Este cel mai minunat lucru să dăruieşti.

Dacă vrei să fii bun, trebuie să fii bun pe toată perioada anului. Nu trebuie să le aduceţi neapărat pachete. Puteţi să le daţi un telefon în această perioadă.

Puteţi să veniţi aici. Le-am adus câte o atenţie de Moş Nicolae. Contează cel mai mult gestul.

Nu contează cantitatea, ci iubirea cu care dăruieşti. În România sunt foarte mulţi vârstnici, foarte mulţi copii care au nevoie de noi”, a spus Cătălin Botezatu, la „Vorbeşte lumea”

Te-ar putea interesa și: Cătălin Botezatu a dezvăluit cine este marea lui iubire!

Cătălin Botezatu este singur! Celebrul designer vestimentar a făcut anunțul pe contul său personal de socializare, iar fanele sale sunt în culmea fericirii.

”Single” a scris Botezatu, iar postarea lui a avut peste 2.000 de aprecieri şi peste 350 de comentarii.

De-a lungul anilor, creatorul de modă a avut mai multe relații cu diverse femei cunoscute, printre care și Bianca Drăgușanu, Nu ajuns cu niciuna dintre ele la altar.

În cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru o emisiune de la Pro TV, Cătălin Botezatu a fost întrebat cât a durat cea mai scurtă poveste de iubire a sa. Acesta a răspuns fără să stea pe gânduri, mai în glumă, mai în serios: „O juma de oră”.

Ea este iubirea vieții lui Cătălin Botezatu!

Designerul a vorbit însă și despre iubirile sale.

„Sunt iubiri care încă sunt în sertăraşele inimii mele. pentru că sunt femei care au rămas acolo undeva, care şi-au pus amprenta şi niciodată nu voi putea spune că le voi uita sau că voi înceta să le iubesc: Dana Opsitaru, iubirea vieţii mele, cu care am stat şapte ani, apoi Tania Budi, Vanda Vlasov.

Bine, nu sunt adeptul palmaresului, al carneţelului  în care să spun toate femeile, mai ales celebre, că ar fi urât, mai ales că sunt măritate şi erau măritate şi atunci”, a declarat Cătălin Botezatu.

Întrebat cu cine ar reînnoda relaţia, dacă ar putea, designerul, care a dezvăluit recent cine a fost prima fată de care s-a îndrăgostit,  a evitat răspunsul:

„Nu pot să vă spun. Secret. Aş aduce în viaţa mea, din nou, persoana care m-a făcut să fiu fericit, care m-a făcut să vibrez, dar din păcate, momentele astea durează foarte puţin.

Şi atunci… poate că una sau două femei din viaţa mea, pe care le-aş aduce în prezent. Deşi, am încercat asta şi a fost un haos. Ciorba reîncălzită n-a mai avut acelaşi farmec.

Nu pot să spun despre cine este vorba din respect pentru acea persoană”.

foto: click.ro, Alex Muscaliu

Sursa: vip24.ro
Data publicării: 06 dec.. 2017, Ultima actualizare: 06 dec.. 2017 11:49
Scris de , în Staruri
Citeşte mai multe despre: , ,
Comentarii