Data: 12 feb.. 2018, Ora publicării:15:22

Bianca Drăguşanu, avertisment pentru Victor Slav

Bianca Drăguşanu a vorbit despre Ziua Îndrăgostiţilor şi, implicit, despre cadourile care se fac în această perioadă.

Bianca Drăguşanu i-a transmis şi un mesaj indirect soţului său în timp ce vorbea despre cadouri, aducând în discuţie pluşurile.

În timp ce l-a citat pe un prieten care consideră că ursuleţii de pluş sunt cadouri învechite, vedeta a precizat că ea nu poate să-i dă sau nu dreptate acestuia, însă ce poate spune este că nu i-ar plăcea să primească un astfel de cadou.

„Dacă e frumoasă sau depăşită povestea asta cu pluşurile nu ştiu, dar sigur nu este pe gustul meu. Câţi dintre bărbaţi sunt domni şi înţeleg ce îşi doreşte doamna lor? Numai cuplurile astea funcţionează, care se completează reciproc”, a spus Bianca Drăguşanu despre cadourile de Ziua Îndrăgostiţilor.

Citeşte şi Cea mai iubită prezentatoare revine pe sticlă. Surpriză uriașă pregătită de PRO TV

Surpriză de proporții după ce ProTV a decis să relanseze cariera unei vedete din anii 2000. Astfel, ProTV pregătește să readucă pe micile ecrane una dintre vedetele anilor 2000.

Fosta prezentatoare a fost unul dintre cei mai apreciați oameni de televiziune, se întoarce la postul de pe Pache Protopopescu.

Mihaela Tatu revine marţi, 13 februarie, de la ora 20:00. Vedeta a fost cooptată în echipa Ferma vedetelor. Mihaela Tatu va fi în show Mărioara, „negustoarea” fermei, cea care le va aduce concurenților produse în fermă, se va târgui cu ei și le va aduce un pic de confort în fermă, conform paginademedia.ro.

“De ceva vreme aștept inagurarea Fermei vedetelor și în casele voastre. Acest proiect mi-a adus îndeplinirea uneia dintre dorințe – aceea de a vedea cum se descurcă oameni dragi mie într-un “autentic” reality-show.

Fosta vedetă din ProTV a confirmat informația apărută

Mai mult decât atât, mi-a fost satisfăcut spritul ludic pentru că mi-a dat posibilitatea să mă joc și să joc un personaj, din perspectiva mea, taaare simpatic.

Ceea ce mi-aș dori ar fi să nu care cumva să pierdeți vreo întâlnire cu Ferma Vedetelor pentru că nicio zi nu seamănă una cu cealaltă. Apoi, sunteți norocoși – aveți posibilitatea să vedeți vedete în ipostaze inedite, decurcându-se în situații limită.

Vă aștept să faceți cunoștință cu Mărioara și să vedeți cu ochii vostri cât de departe poate ajunge!”, a spus Mihaela Tatu, cea care a fost descoperită de Pro TV la începutul anilor 2000.

Sursa: vip24.ro
Data publicării: 12 feb.. 2018, Ultima actualizare: 12 feb.. 2018 15:47
Scris de , în Staruri
Citeşte mai multe despre: , ,
Comentarii
 1. Ella , 15 februarie 2018 la 11:23

  Nu este cea mai iubita prezentatoare nici pe departe. O astept pe Gabriela Cristea . Emisiunea asta o urmaream dar fara Gabi cred ca o sa ma las de ea.

 2. Horea , 16 februarie 2018 la 22:27

  Zdreamta.

 3. Horea , 16 februarie 2018 la 22:27

  Zdreamta.Cristea….etc.

 4. Horea , 16 februarie 2018 la 22:29

  Este o femeie deosebita.
  Are la activ cateva zeci de floricele.
  Arata aproape ca exportul din China