Data: 05 dec.. 2017, Ora publicării:17:49

Bianca Drăgușanu a mărturisit: „Nu-i dădeam niciun motiv să mă înșele, însă el o făcea!”

Bianca Drăgușanu este foarte fericită alături de Victor Slav. Cu toate acestea, însă, ea a trecut și prin momente grele. Recent, în emisiunea „Te vreau lângă mine”, ea a mărturisit că înainte de a avea o relație cu Victor, a fost înșelată.

”Eram înşelată des şi tot timpul îl înceram de ce mă înseală. Niciodată nu-mi dădea un răspuns. Singurul lucru pe care mi-l spunea era ”Sunt un prost.” Nu-i dădeam niciun motiv să mă înşele, însă el o făcea.

Mă gândeam ce are în plus. E mai slabă, mai grasă, mai frumoasă, mai deşteaptă? Nu ştiu. Singurul lucru pe care mi-l spunea e ”Sunt un prost.” Sunt oameni care cred că se pot schimba şi alţii care nu se pot schimba.

El mi-a dovedit că nu s poate schimba şi-mi spunea, în continuare, ”Sunt un prost.” Până când, într-o zi, mi-am dat seama că e un prost şi l-am lăsat.”, a povestit ea.

Deși se pare că în cazul de față Bianca a vorbit despre cu totul altcineva decât tatăl fetiței ei, nici relația lor nu a fost lipsită de momente dramatice.

Te-ar putea interesa și: Bianca a vorbit despre semnele unei relații pe sfârșite

Bianca Drăgușanu a făcut noi dezvăluiri în ediția de azi a emisiunii “Te vreau lângă mine”. Prezentatoarea emisiunii de la Kanal D a vorbit despre emoțiile negative și cum pot afecta acestea o relație.

“Sunt zen, chiar dacă mă strâng pantofii. Sunt calmă. Chiar dacă traficul e îngrozitor. Așa sunt, așa ar trebui să fim cu toții. Să fii nervos e inutil. Îți pierzi controlul, spui lucruri pe care le poți regretă apoi.

Un om care țipă e luat în serios mai puțin decât un om calm. Asta e dificil în viața de cuplu. Cum reușim să ne stăpânim emoțiile negative în relație? Asta nu știu!

Și eu am țipat la viață mea. De ce să nu recunosc? Și am realizat că nu am fost ascultată niciodată atunci când am urlat. Dar, dimpotrivă, am pierdut cu dreptatea în mână.

E foarte greu să nu tipi, dar e inutil să ridici tonul la persoana iubită! Unde mai e iubirea atunci când casa e plină de urlete? Fericirea sare pe geam atunci când vede cum zboară cuvintele urlate, când simte presiunea.

Luați-vă cinci minute, faceți orice, duceți gunoiul, pregătiți micul dejun, orice numai să va treacă nervisorii.

O să vedeți că peste cinci minute, când deschideți gură către iubi, vocea poate avea ton normal. Dacă ar fi și dulce, mult ar aduce”, a declarat Bianca Dragusanu, astăzi, în emisiunea ei de la Kanal D, Te vreau lângă mine. 

Te-ar putea interesa și: Gabriela Cristea, mesaj pentru Bianca Dragusanu

Frumoasa prezentatoare a emisiunii Te vreau langă mine, Bianca Drăguşanu, a primit un mesaj de ultim moment din partea Gabrielei Cristea. Ce îi transmite fost moderatoare a emisiunii Biancăi puteţi citi în articolul de mai jos.

Gabriela Cristea şi-a anunţat revenirea pe TV şi i-a dat vestea mult aşteptată Biancăi Drăguşanu. Vedeta a anunţat câte zile o mai lasă pe blondă la cârma emisiunii ”Te vreau lângă mine”.

Gabriela Cristea se bucură de ultimele zile din concediul de maternitate şi de momentele petrecute în exclusivitate cu fiica ei, Victoria. Vedeta a anunţat că din ianuarie va reveni pe TV, la cârma emisiunii ”Te vreau lângă mine”.

”Am timp doar noaptea şi mă mai uit din când în când în reluare pentru că în timpul zilei am treabă multă. În ianuarie (n.r. va reveni pe scaunul de moderator al emisiunii ”Te vreau lângă mine”). Cred… Cred, nu sunt 100% sigură, dar în proporţie de 90%, în ianuarie”, a declarat Gabriela Cristea pentru cancan.ro.

Sursa: vip24.ro
Data publicării: 05 dec.. 2017, Ultima actualizare: 05 dec.. 2017 17:49
Scris de , în Staruri
Comentarii
 1. Manea , 6 decembrie 2017 la 8:47

  Normal ca o insela nu era prost delic.daca tiate e de plastic!normal

 2. Ion , 6 decembrie 2017 la 9:32

  Parcă ar fi mama mare asta.

 3. GEORGESCU Irina , 6 decembrie 2017 la 16:06

  Băi sânteţi nesimţiţi? Aţi vrea voi să arătaţi aşa ca Bianca D.care are doar buzele realiz.de un Dr.F.Bun.Altele şi-au făcut din cap până la c—r absolut de toate şi voi aveţi un fix cu Bianca D?

 4. GEORGESCU Irina , 6 decembrie 2017 la 16:20

  Ori sunteţi pe dinafară,ori vă lăsaţi de meserie,întrucât asta e poveste spusă de mult timp,întrucât azi m-am uitat şi eu la Te vreau lângă mine?