Data: 05 dec.. 2017, Ora publicării:11:35

Anca Serea și Adi Sînă au cinci copii împreună, iar acum ea a făcut anunțul: „Familia noastră s-a înmulțit”

Anca Serea și Adrian Sînă formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbizz-ul românesc. Cei doi au împreună cinci copii, iar acum Anca a făcut un anunț care a adunat sute de aprecieri.

Mai exact, ea a anunțat că familia i s-a mărit. Nu este, însă, vorba de un nou copil. Anca și Adrian au adoptat șapte pui de cățeluși și au făcut un apel către iubitorii de animale, pentru a adopta câțiva dintre câini.

„Bună seara dragilor! Familia noastră s-a înmulţit cu şapte pui de căţeluşi superbi, ascultători şi foarte inteligenţi!

Dacă şi voi sunteţi iubitori de animăluţe, Bamby, Piratul Gentleman şi Lassy Fetiţa îşi caută noi companioni şi nişte stăpâni buni! Aştept mesaje dacă va plac şi doriţi să-i adoptaţi! a a scris Anca pe Facebook.

Te-ar putea interesa și: Anca Serea, mărturii cutremurătoare despre fostul ei soț

Anca Serea a vorbit cu lacrimi în ochi despre moartea fostului ei soț. Deși și-a refăcut viața alături de Adi Sînă, Anca este marcată de pierderea fostului ei soț, cu care are doi copii.

„Am încercat să transpunem o perioadă a vieții mele atunci când am fost răpusă la pământ. L-am pierdut pe soțul meu, pe tatăl copiilor. Am primit o veste cumplită că nu mai are foarte mult de trăit și a trebuit să confruntăm adevărul.

Eram foarte tânără, el foarte tânăr. Nu te pregătește nimeni niciodată pentru o pierdere atât de mare. Viața mea am crezut că o să se oprească atunci când și viața lui a încetat.

Niciodată nu ești pregătit pentru niciun fel de despărțire atât de nedreaptă și e clar că noi, și copiii, suntem încă marcați. E foarte greu să accepți faptul că tatăl tău nu mai este.

Dragostea nu se pierde, nu se uită, nu se risipește. Iar un om care te-a iubit odată sigur te iubește și te protejează pentru tot restul vieții.”, a spus Anca Serea.

Anca Serea a rămas văduvă la 28 de ani. Soțul ei a murit în urmă cu aproximativ 8 ani din cauza unei boli nemiloase- leucemie.

Te-ar putea interesa și: Anca Serea, probleme grave din cauza dansului: „Am luat un tratament foarte sever”

Anca Serea a luptat timp de câteva săptămâni alături de partenerul său, Nicolai Curnic în cadrul emisiunii „Uite cine dansează”. Cei doi au părăsit aseară competiția.

Din cauza antrenamentelor intense, soția lui Adrian Sînă a slăbit foarte mult, iar două săptămâni a avut dureri foarte mari. Vedeta a povestit că ajunsese să slăbească numai 48-49 de kilograme.

„La un moment dat ajunsesem să am doar 48-49 de kilograme, când am avut problema aceea cu genunchiul. Am luat un tratament foarte sever pentru stomac şi am avut două săptămâni probleme foarte, foarte mari, dar acum încerc să îmi revin”, a declarat Anca Serea.

Săptămâna trecută, aceasta a mărturisit că a avut o copilărie marcată de lipsuri. Pentru o viață mai bună, mama Ancăi a fost nevoită să pleacă în străinătate să muncească.

„Eu am fost crescută doar de mama mea. Mi-aș dori să fiu la fel de bună ca ea. Nu știu dacă sunt. Când aveam 16 ani, a plecat la muncă în străinătate pentru că și-a dorit mai bine pentru noi.

De Paște, cel mai mare cadou pentru noi era venirea mamei, o așteptam mereu cu sufletul la gură, era tot ce ne doream”, a declarat Anca Serea în cadrul emisiunii ”Uite cine dansează”.

Anca și Adi Sînă au cinci copii

Anca Serea mai are doi copii dintr-o căsnicie anterioară, în care soțul său a murit. Adi și Anca au o relație de câțiva ani și s-au căsătorit. Anul trecut, a venit pe lume cel mai mic dintre copii, pe nume Moise.

Sursa: vip24.ro
Data publicării: 05 dec.. 2017, Ultima actualizare: 05 dec.. 2017 11:35
Scris de , în Staruri
Citeşte mai multe despre: , ,
Comentarii
  1. Cioclu lucica , 5 decembrie 2017 la 11:50

    De sterilizarea animalelor nu a-ti auzit?Stiti cati pui sunt aruncati zilnic in strada pt ca se plictisesc de ei?