Data: 23 feb.. 2018, Ora publicării:12:41

Amanta lui Kamara a încercat să se sinucidă. Adevărul s-a aflat abia acum

Ies la suprafaţă detalii noi din trecutul Mădălinei, amanta lui Kamara. Totul după ce în urmă cu câteva zile aceasta a decis să plece din apartamentul în care locuia alături de Kamara.

Atunci, Mădălina a recunoscut că s-au despărţit însă nu a vrut să facă foarte multe declaraţii pe această temă.

Kamara are parte de momente grele în ultima perioadă. Artistul a fost părăsit atât de soția sa, cât și de amantă. Fosta lui iubită a mărturisit că o doare foarte tare că s-a ajuns în această situație și a preferat să se separe de cântăreț, decât să mai sufere.

Cei doi au avut mai multe probleme cu un fost iubit de-ai Mădălinei, care era foarte gelos.

Kamara a declarat că nu o poate acuza de nimic pe Mădălina

„Mi-a recunoscut că așa s-a întâmplat. Nu o pot condamna pentru trecut, însă m-a deranjat că nu mi-a zis. Eu prefer să mi se spună.

Oricât de grave sunt lucrurile, odată spuse, pe un ton calm, se poate rezolva. Mi-a spus despre relația respectivă, însă ce se întâmplă în acest articol e vorba de două relații. a avut, da, un iubit foarte gelos, care m-a contactat și pe mine azi”, a povestit Kamara la Kanal D.

Legat de gestul Mădălinei de a-și lua viața, Kamara a povestit exacut cum s-a întâmplat acest lucru

„Ea a făcut acest gest la 15 ani pentru că fusese părăsită de iubit. A luat o lamă și a făcut niște zgârieturi. Nu a făcut-o cu dorința de a păți ceva, ci pentru a atrage atenția. A fost dusă la psihiatru, nu la un spital de nebuni, și pentru a se vedea care sunt cauzele. Ea își poreclea fostul iubit «psihopatul», am înțeles că i-a spart și mașina. Azi m-a contactat și i-am zis: «Ce probe ai în legătură cu spui?» el încerca să îmi spună că mai are detalii din trecutul ei, că va merge la televiziune, toate astea în încercarea de a mă despărți de ea”, a mai spus Kamara.

Sursa: vip24.ro
Data publicării: 23 feb.. 2018, Ultima actualizare: 23 feb.. 2018 12:41
Scris de , în Staruri
Citeşte mai multe despre: , ,
Comentarii