Data: 11 dec.. 2017, Ora publicării:09:42

Alexandru Arșinel, ultimele cuvinte: „Mi-am luat rămas bun de la copii”

Adevarul despre starea de sănătate a îndrăgitului actor Alexandru Arşinel! Actorul a făcut o declaraţie care dă de gândit multor oameni. „Mi-am luat ramas bun de la copii”, sunt cuvintele pe care le-a spus Arşinel.

Actorul Alexandru Arșinel a ajuns de urgență la Spitalul Universitar din București, acuzând dureri toracice. Actorul a fost dus la spital de către familie.

Alexandru Arșinel le-a dat emoții puternice, astăzi, celor care îl îndrăgesc, după ce s-a aflat că a fost dus de urgență la spital.

Actorul acuză dureri toracice și o stare de slăbiciune, motiv pentru care, cei din familia să au decis că este mai bine să fie văzut de un specialist. Episodul are loc la aproape 3 săptămâni de la moartea Stelei Popescu, colegă să de scenă.

Vestea a fost primită de toată lumea cu multă îngrijorare

După câteva ore petrecute la spital, Alexandru Arșinel se simte mai bine, iar medicii i-au permis să plece acasa.

“Sunt mai bine. Mi-am luat rămas bun de la copii, că au venit să mă vadă. Sunt acasă, da, nu mai sunt în spital. Am avut 2-3 săptămâni foarte grele, perioada grea care nu putea să nu lase urme”, a declarat Alexandru Arșinel pentru WOWbiz.ro.

În trecut, Alexandru Arșinel s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate grave și a suferit un transplant de rinichi.

Citeşte şi Ce a scris Mădălina Manole în jurnal înainte să se sinucidă. Fratele artistei a publicat scrierea

Despărțirea de Mădălina Manole a fost grea pentru toată lumea. Anul acesta s-a stins din viață și mama fetei cu părul de foc, iar acum cele două sunt cu siguranță împreună, în lumea îngerilor.

Fratele artistei care s-a sinucis în anul 2010 a publicat câteva pasaje necunoscute până azi din jurnalul Mădălinei.

Ce a scris Mădălina Manole înainte să moară

„Îmi aduc aminte că eram plecată cel puţin 20 de zile din 30, cât are o lună!

Tot timpul făceam şi desfăceam valizele, îmi era tare dor de patul de acasă, dar sălile arhipline şi zecile de buchete de flori pe care le primeam, bucuria de pe chipurile oamenilor atunci când mă vedeau în carne şi oase pe străzile din oraşul lor…

Păpuşile pe care mi le aduceau copiii la fiecare spectacol, autografele şi scrisorile primite de la fani, melodiile cântate de ei vers cu vers.

Citeşte şi Monica Tatoiu, decizie incredibilă: “Poate nu am toate ţiglele pe casă, dar…”

Monica Tatoiu a luat o decizie incredibilă. Femeia de afaceri a scris pe contul său de socializare un mesaj în care a mărturisit că a mers la Curtea Constituţională pentru 49 de lei pe lună!

Ce a decis Monica Tatotiu

“Platesc facturile la timp,citesc contractele in detaliu,intreb cand nu inteleg.Asa ca atunci cand furnizorii de apa,gaze,electricitate,servicii de administratie locala nu respecta contractul cu mine ii chem in fata instantelor.

Asa am ajuns la Curtea Constitutionala pentru 49 de lei pe luna. Un drept al copilului meu nerespectat si am schimbat Legea Invatamantului. Pentru 2 lei pe luna la facturi de telefonie trag de urechi furnizorul.Nu e vorba de bani,e vorba de principii si drepturi.Daca noi nu ne respectam nimeni nu o va face.

O duduie spunea ca nu am tiglele pe casa.Comentez prea mult.Daca taci esti sclav.Daca fugi esti las.Am ramas in tara si m-am luptat cu sistemul pe vremuri cu mai putine drepturi (1983 in plin proces de divort cu sotul 2 care a fugit in Italia si statul a vrut sa imi ia jumatate din casa platita de parintii mei si am castigat in fata statutului comunist)Legile sunt clare dar cei care le incalca stiu ca majoritatea cetatenilor sunt comozi.

Asa se naste sclavia .Cand sun la politie pentru incalcarea unor legi ale convietuirii in spatiul public,zgomot,parcari neregulamentare,intreruperi de curent,firme agreate la gaze sau apa ce nu respecta legisatia,raspunsul este,doar dvs ati sesizat.

Singuri nu putem schimba atitudini.Declaratiile politice nici atat.Impreuna, cu legea in mana ,cu acte si avocati buni putem schimba.DOAR CA TREBUIE SA RESPECTAMPoate nu am tiglele pe casa dar stiu ca am o casa cu fundatie care rezista la cutremur de gradul 8”, a scris Monica Tatoiu pe contul ei de Facebook.

Postarea Monicăi Tatoiu a adunat sute de like-uri pe Facebook şi zeci de comentarii. Mai multe persoane au felicitat-o pe Monica Tatoiu pentru iniţiativă.

Monica Tatoiu șochează: “O să mor! Vreau să fiu incinerată!”

Monica Tatoiu a dispărut de pe micile ecrane de câteva luni. Cunoscuta femeie de afaceri a mărturisit de ce a lipsit de la TV și când o vom revedea din nou în studiourile televiziunilor.

“Am plecat din studiourile de televiziune pentru că mă săturasem eu de mine. Pe 19 ianuarie revin la TV. (…) Dumnezeu mi-a dat înțelepciunea să nu mă fac de râs.

Ce e prea mult strică. De 15 ani în prima luni din noiembrie, mergem în același loc, dormim în același pat.

Pentru un oranism bătrân soarele este mai important decât orice alt antiinflamator”, a spus Monica Tatoiu, la Antena 1.

Monica Tatoiu a mai spus că atunci când va muri, vrea să fie incinerată nu înmormântată.

“Am vorbit cu fiu-meu și i-am zis: mă eu o să mor. eu vreau să fiu incinerată, nu să fiu dusă cu popa”, a mai spus Monica Tatoiu.

Citeşte şi Horoscop 11 decembrie 2017. Fecioarele vor avea parte de o surpriză neplăcută

Sursa: vip24.ro
Data publicării: 11 dec.. 2017, Ultima actualizare: 11 dec.. 2017 09:42
Scris de , în Staruri
Comentarii