Data: 11 ian.. 2018, Ora publicării:08:51

Adriana Bahmuțeanu, de urgență la spital. Ce a pățit vedeta

Adriana Bahmuțeanu a ajuns de urgență la spital. Adriana Bahmuțeanu trece prin clipe grele, vedeta ajungând de urgență la spital cu cei doi copii ai săi. Toate acestea după ce, băieții, au răcit.

”Băieţii sunt răciţi. Rău de tot. Am mers la spital, de urgenţă, eram foarte îngrijorată. Medicii mi-au spus că vor fi ok copiii, dar ne-au dat tratament. Inclusiv medicaţie cu antibiotice.

Aşa au venit de la tatăl lor, dar şi el a fost cu ei la spital. Sper să le treacă, să fie o gripă de sezon, nimic altceva”, a declarat Adriana Bahmuţeanu, potrivit Cancan.

Adriana Bahmuțeanu a ajuns de urgență la spital

Vedeta s-a retras o vreme din televiziune din cauza unor probleme de sănătate, aceasta urmând o serie de tratamente, zi de zi.

”Am nişte probleme cu spatele şi fac nişte tratamente, fizioterapie şi alte asemenea proceduri şi trebuie să am mare grijă de mine. .

Nu am cum să le împac pe amândouă, iar sănătatea trebuie să fie pe primul plan pentru mine, mai ales că trebuie să am grijă şi de cei doi copii ai mei”, a afirmat Adriana Bahmuţeanu.

Citește și Florin Salam, primele declarații după luni de tăcere! Ce spune despre relația cu Roxana: “De când e lângă mine…

După ce la finalul anului trecut se spunea că ruptura dintre ei este iremediabilă, Florin Salam și Roxana Dobre s-au împăcat.

Cei doi formează iarăși un cuplu, iar manelistul și-a declarat dragostea pentru cei care i-a dăruit două fetițe.

Florin Salam a spus și ce se întâmplă în relația lui cu Roxana!

”Întotdeauna o iau cu mine în străinătate. Mă simt foarte liniştit când o iau cu mine. Şi, când este ea cu mine, strâng şi banii. Că dacă nu e ea… nu strâng banii.

Mai cumpărăm una-alta,mai bem un şpriţ, mai dăm pe-o haină… Aşa, când este ea cu mine, venim cu bănuţii acasă, mai facem şi noi câte ceva, că avem atâţia copii.

Aşteptăm o bucurie. Noi mai vrem un băiat, neapărat. Mai vrem un băiat, să aibă şi băiatul meu un frăţior, să-l apere, să fie lângă el, să aibă ajutor.

Sperăm să ne dea Dumnezeu şi un băiat. Roxana are foarte mulţi duşmani. Nu ştiu de ce, mai ales de când e lângă mine. Nu mai are nicio prietenă, asta îmi pare rău că o spun.

Toată lumea vrea să o îndepărteze de mine, dar nu o să reuşească.

Eu, în primul rând, o iubesc. Orice persoană pe care o ţin lângă mine, eu – ca lider, pentru că eu sunt lider, eu dacă spun ceva, înseamnă că îl locul acela sunt lider – nu îmi ţin niciodată persoane lângă mine pe care nu le iubesc.

Eu, dacă o ţin pe Roxana, o ţin că o iubesc, Roxana îmi aparţine, e viaţa mea, e mama copiilor mei, e frumuseţea mea.

De când am dat un zvon că trebuie să mă apuc de cântat au început să vorbească de familie, să îmi umble un pic la bibilică.

Eu sunt psiholog…Vorbind urât de ea, tot la mine voiau să ajungă, a spus Florin Salam pentru spynews.ro.

Cântărețul a vorbit și despre aventurile despre care s-a vorbit în presă:

”Roxana mea nu ştie? Am şi eu alea de cântăreţ, nu? Ştii ce înseamnă să înşeli? Înseamnă să pleci cu o altă femeie şi uiţi de unde ai plecat.

Nu, aşa greşeli… D-astea mici… Cine n-ar face? Mie nu îmi place să mint… Un lider nu are voie să mintă. Şi pentru mine greşeli din-astea, sau înşelat, cum ai spus tu, e prea mult să spui.

E o noapte pe afară, e prea mult să spui înşelat. Te-ai dus, ai băut un şpriţ, e ca un şpriţ. Aşa sunt, o zăpăceală, un şpriţ.

Gata, m-am trezit, am băut un şpriţ. A doua zi nu mai sunt beat, nu? Nici nu mai ştiu cu cine am stat…”.

Sursa: vip24.ro
Data publicării: 11 ian.. 2018, Ultima actualizare: 11 ian.. 2018 08:51
Scris de , în Staruri
Comentarii