Data: 11 ian.. 2018, Ora publicării:13:14

Abia acum s-a aflat! Ce a făcut fostul soț al Ilenei Ciuculete de Sărbători, în memoria cântăreței

Valeriu Sfetcu este primul soț al Ilenei Ciuculete și cel alături de care regretata cântăreață de muzică populară a făcut doi băieți: Cristi și Mugurel.

În ciuda faptului că a avut mai multe conflicte cu fosta nevastă, Sfetcu suferă după mama copiilor săi.

Cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă, cântărețul și-a invitat copiii la tradiționala masă de Crăciun, purtând haine de doliu. Și Cristi, Mugurel, soția acestuia și fiul său, dar și Nicolae (fratele lor vitreg) au adoptat o ținută sobră și s-au fotografiat lângă bradul de Crăciun.

Crăciunul precedent, Ileana Ciuculete și-a vizitat băieții la Craiova, alături de Cornel Galeș. Petrecerea a fost una plină de bună dispoziție, iar mama cântăreței de muzică populară a fost și ea prezentă acolo.

Avea să fie ultimul Crăciun al Ilenei Ciuculete. Peste doar trei luni, aceasta murea din cauza unei afecțiuni a ficatului.

Te-ar putea interesa și: Cornel Galeş, mărturisire şoc: “Nu am dormit … nu pot”. Ce se întâmplă după moartea Ilenei

Cornel Galeș face o mărturisire șoc: “Nu am dormit nici măcar o seară în nouă mea casă. Nu pot!”. Iată ce se întâmplă la nouă luni de la moartea Ilenei Ciuculete.

În cele 9 luni de văduvie, cât timp s-a scurs de la moartea soției sale, Ileana Ciuculete, Cornel Galeș a reușit să facă aproape tot ce și-a propus.

El și-a schimbat domeniul de activitate, iar acum lucrează la o companie de turism importantă şi a ridicat monument funerar impunător la mormântul soției sale.

I-a făcut artistei slujbe de pomenire grandioase și parastas conform tradițiilor creștine și s-a mutat în casă să cea nouă.

Mai exact, în imobilul pe care și l-a cumpărat din banii încasați în urmă vânzării vilei în care a locuit alături de Ileana Ciuculete.

S-a și mutat între timp acolo însă, din păcâte, locuiește sporadic sau aproape deloc în casă care ar fi trebuit să îi fie cămin.

Este cea mai tristă declaraţie făcută de Cornel Galeş

Motivele au legătură cu ceea ce simte Cornel Galeș când se află în apartamentul sau unde, susține el, simte o stare de singurătate apăsătoare.

“Nu am dormit nici măcar o seară în nouă mea casă. Nu pot! De mutat m-am mutat, dar nu prea stau pe acolo. Nu pot încă să stau singur!

Prefer să dorm la prieteni, la rude. Sunt mulți oameni care mă înțeleg și îmi deschid ușa cu drag. Acolo simt singurătatea prea mult”, a mărturisit Cornel Galeș pentru WOWbiz.ro.

Situația nu pare să se fi schimbat prea mult față de cea existența în vara acestui an, în luna august, când vaduvul își recunoștea slăbiciunea și teamă de singurătate.

“Casă nu are personalitate, nu o simt încă exact pe un cămin. Stau în continuare în casă nașilor mei, la familia Belu, unde sunt în familie.

Sincer vă spun, eu nu am cuvinte să le mulțumesc acestor oameni pentru câte au făcut pentru mine. În momentul acesta la ei mă simt acasă”, a mai declarat Cornel Galeș.

Citește și: Ce a pus Cornel Galeș la mormântul Ilenei Ciuculete. Cu lacrimi în ochi, văduvul a făcut acest gest

Sursa: vip24.ro
Data publicării: 11 ian.. 2018, Ultima actualizare: 11 ian.. 2018 13:14
Scris de , în Staruri
Citeşte mai multe despre: , ,
Comentarii