Data: 11 ian.. 2018, Ora publicării:13:29

SURPRIZĂ! O nouă emisiune cu Gabriela Cristea? Cine ar urma să-i fie coleg

Gabriela Cristea încă nu a revenit la emisiunea „Te vreau lângă mine”, iar în mass-media au început să circule informații potrivit cărora Bianca Drăgușanu va rămâne definitiv prezentatoarea show-ului matrimonial difuzat de Kanal D.

Cristea a ținut să lămurească speculațiile apărute în ultima vreme, dar nu a spus dacă va reveni sau nu la televiziune.

”Toate speculatiile aparute in ultima vreme nu au nici un fundament.

Nu s-a pus vreodata problema sa revin de saptamana aceasta intr-un proiect de televiziune pentru ca sunt inca in concediu medical prenatal si mai am cateva zile bune din acest concediu de care vreau sa beneficiez in favoarea fiicei mele. 

La sfarsitul lunii imi expira acel concediu si atunci voi lua decizii legate de intoarcerea mea in televiziune”, a declarat Gabriela Cristea pentru cancan.ro.

Surse citate de publicația amintită mai sus spun că cei din conducerea postului TV i-au cerut Gabrielei să se bucure de concediu să o boteze pe micuța Victoria, iar apoi îi vor da o nouă emisiune, unde va fi colegă cu…Tavi Clonda! Nu i-ar fi fost spus, însă, când va debuta acea emisiune, dar se vehiculează că după Paște.

Kanal D nu a confirmat această informație și nici Gabriela Cristea nu a spus nimic, deocamdată, despre aceste noi date apărute în presă.

Te-ar putea interesa și: Când face Gabriela Cristea botezul fiicei sale!

Pe 23 de ianuarie se împlinesc patru luni de când Gabriela Cristea și Tavi Clonda au devenit părinții micuței Bella Victoria Margot.

Realizatoarea TV a reușit să dea naștere toamna trecută unei fetițe perfect sănătoase, după ce a apelat și la tratamente pentru a rămâne însărcinată.

Gabi a ales numele cu un motiv anume, pentru că Victoria reprezintă lupta pe care au dus-o cei doi pentru a avea un copil, iar Margot este numele bunicii lui Tavi Clonda. Părinții discută acum intens despre botezul copilei, nereușind să cadă de acord asupra petrecerii.

”Ne gândim că undeva prin martie sau prin aprilie, ori după Paște, o vom creștina pe bebelușa noastră.

Dacă va avea loc înainte de Paște va fi un botez mic, cu ai noștri, pentru că în post nu se organizează petreceri mari, iar dacă va avea loc după, atunci va fi un eveniment mai mare.

Tati optează pentru varianta din urmă”, a declarat Gabriela Cristea, pentru Click!

Te-ar putea interesa și: Tavi Clonda a făcut anunțul în urmă cu scurt timp. Fanii sunt în culmea fericirii!

Tavi Clonda și Gabriela Cristea au devenit părinți de câteva luni, iar viața lor s-a schimbat radical de atunci. Cei doi s-au dedicat creșterii micuței lor și au luat o mică pauză de la aparițiile dese în viața publică.

Acum, soțul Gabrielei Cristea s-a pus pe fapte mari. El a anunțat pe contul său de socializare că participă la Selecția Națională a Eurovision și vrea să reprezinte România la cea mai importantă competiție europeană de cântece.

“Dragilor,sunt bucuros să vă anunţ că anul acesta vom participa la Selecţia Eurovision cu piesa “King”pe care o puteţi vota dacă vă place! Vă mulţumim!”, a scris Tavi Clonda pe pagina lui

 

Sursa: vip24.ro
Data publicării: 11 ian.. 2018, Ultima actualizare: 11 ian.. 2018 13:29
Scris de , în News
Citeşte mai multe despre: , ,
Comentarii