Data: 14 nov.. 2017, Ora publicării:18:13

Răsturnare de situație pentru surorile Nicoleta și Iuliana Luciu! Au fost nevoite să se retragă!

Deși anunțaseră că sunt foarte încântate că vor participa la emisiunea Asia Express, surorile Iuliana și Nicoleta Luciu s-au retras din show, înainte de startul showului. Informația a fost confirmată de reprezentanții Antena 1.

„Din motive independente de voința lor, Nicoleta și Iuliana Luciu, prima echipă de vedete confirmate în experiența Asia Express, au fost nevoite să se retragă”, au anunțat reprezentanții Antenei 1, conform paginademedia.ro.

Surorile Nicoleta și Iuliana Luciu dispăruseră de pe micile ecrane, dar urmau să revină la TV de anul viitor, într-o nouă emisiune. Iuliana anunțase pe pagina sa de Facebook că este gata să ia parte la provocare.

„Îmi doream demult să ajung în Asia pentru că iubesc să călătoresc. Acum dorinţa mi s-a împlinit, şi nu oricum! Împreună cu Nicoleta vorm merge în Asia cu cea mai tare emisiune după părerea mea.

Un show greu, ceva ce nu s-a mai făcut până acum, fără scenarii şi lucruri pregătite înainte, un show de rezistenţă fizică şi nu numai, fără niciun fel de ajutor, fără telefoane sau „sună un prieten!”.

Avantajul va fi că voi fi în echipă cu Nicoleta şi ne vom ajuta una pe cealaltă. Atât! Să ne ţineţi pumnii pentru că vom avea nevoie! Dacă aveţi sfaturi pentru noi, vom ţine cont de ele. Vă pupăm!”, a scris Iuliana Luciu, pe pagina ei de Facebook.

Pe de altă parte, Gina va reveni în postura de prezentatoare, la Antena 1, la show-ul Asia Expres, care va fi difuzat începând de anul viitor. Ea va fi asistată de actorul Marius Damian, care va fi co-prezentatorul acestui show de aventuri.

Eu am mers 1000 de kilometri într-o lună şi oricum a fost foarte greu, nu vreau să-mi imaginez cum vor fi 5000 de kilometri în cinci săptămâni!”, iar legătura ei cu Asia este una specială: „Eu sunt fascinată de Asia, când eram mică îmi doream să câştig foarte mulţi bani şi să merg cinci săptămâni în Asia.

Uite că mi s-a îndeplinit visul! Doar că nu sunt atât de bogată!”, a povestit Gina, care e convinsă că această experienţă le va schimba percepţia asupra vieţii multora dintre concurenţi. „Cred că după această emisiune ţi se vor ierta din păcate.

O să fie foarte greu, cu siguranţă va fi aventura vieţii lor. Să mergi cu un dolar pe zi, cu rucsacul în spate, cu <ia-mă, nene!=””>în condiţiile în care în Asia nu se prea vorbeşte engleză…nici nu vreau să mă gândesc!”.</ia-mă,>, a spus Gina Pistol

Vietnam-Laos-Cambodgia-Thailanda este traseul pe care cele 7 cupluri de vedete sunt nevoite sa il parcurga in aceasta aventura. S

pre deosebire de orice alt reality de acest gen, “Asia Express” reuseste sa puna intr-adevar la incercare limitele celor care ii accepta provocarea. Intreaga actiune are loc in diverse sate sau orase ale acestor tari, nu exista un spatiu delimitat in care concurentii sa fie nevoiti sa participe la niste probe.

Dorian Popa pleacă împreună cu mama sa în aventura Asia Express, la Antena 1, alături de alte cupluri celebre.

Citește și: Nicoleta Luciu suferă pentru frumusețe! Vedeta a apelat la o intervenție dureroasă și s-a filmat

Citește și: Momente GRELE pentru sora Nicoletei Luciu! A murit o persoană dragă

Sursa: vip24.ro
Data publicării: 14 nov.. 2017, Ultima actualizare: 14 nov.. 2017 18:13
Scris de , în News
Citeşte mai multe despre: , ,
Comentarii