Data: 22 nov.. 2017, Ora publicării:11:00

Raoul, condamnat la închisoare! Ce a făcut cântărețul!

Cântărețul Raoul a fost condamnat la închisoare cu suspendare. Decizia a fost luată după ce acesta a fost prins conducând mașina fără să aibă permis.

Raoul, pe numele său real Rareș Borlea, a primit o pedeapsă de 1 an și jumătate de închisoare cu suspendare. Inițial, acesta fusese obligat la plata unei amenzi, dar pentru că nu s-a conformat, judecătorii de Curtea de Apel Constanța au înăsprit pedeapsa.

Hotărârea instanței este definitivă.

”Condamnă pe inculpatul BORLEA RAREŞ-CORNEL, la pedeapsa de 1 an şi 6 luni închisoare.

În baza preved. art.91 Cod penal suspendă sub supraveghere executarea pedepsei de 1 an şi 6 luni închisoare, aplicată inculpatului BORLEA RAREŞ-CORNEL pe un termen de supraveghere de 2 ani şi care începe să curgă de la data, se arată în decizia instanței.

Cântărețul, pe numele de scenă Raoul, a primit mai întâi somația de a plăti amenda, dar acesta nu s-a supus deciziei.

„Stabileşte suma de 100 lei pentru o zi amendă. Obligă inculpatul la plata unei amenzi în cuantum de 20.000 de lei.

Atrage atenţia inculpatului că, în cazul neexecutării cu rea-credinţă a pedepsei amenzii, în tot sau în parte, numărul zilelor-amendă neexecutate se înlocuieşte cu un număr corespunzător de zile cu închisoare.

Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare”, se arată în hotărârea magistraților.

Te-ar putea interesa și: Raoul se însoară! Cine este iubita sa!

Cântărețul Raoul a decis să se însoare! Acesta și-a găsit aleasa inimii și este pe cale să o ia de nevastă, iar Mirabela Dauer a surprins în legătură cu fericitul eveniment.
Raoul urmează să se căsătorească cu Jaqueline o tânără care este fotograf de profesie și cu care s-a cunoscut în urmă cu aproximativ un an.

“Am luat hotărârea să ne căsătorim, nunta va fi, cu siguranţă, la anul, dar nu am stabilit încă data exactă”, a declarat artistul pentru Cancan.ro.

Raoul si iubita sa!

Raoul, pe numele său adevărat Rareș Cornel Borlea, a fost legat de o relație cu totul specială de Mirabela Dauer.

Cei doi au avut o colaborare de 9 ani, timp în care au lansat șase albume și au susținut nenumărate concerte în România și peste hotare.

Colaborarea lor a dat naștere mai multor speculații potrivit cărora între ei ar fi fost mai mult decât o relație de prietenie, dar niciunul nu a confirmat asta.

În anul 2014, cei doi au pus capăt prieteniei pe care au avut-o și au luat-o pe drumuri separate.

Acum, însă, cei doi au revenit la sentimente mai bune și au concertat împreună pe litoral. Mirabela i-a dat și “binecuvântarea” cântărețului pentru nuntă

Raoul, Mirabela Dauer si iubita sa

Raoul, Mirabela Dauer si iubita sa

“Am fost împreună la masă, Mirabela s-a bucurat foarte mult. Sunt în pace şi beatitudine cu toată lumea”, a mai spus Raoul.

Sursa: vip24.ro
Data publicării: 22 nov.. 2017, Ultima actualizare: 22 nov.. 2017 11:00
Scris de , în News
Citeşte mai multe despre: , , ,
Comentarii
  1. carmen , 26 noiembrie 2017 la 14:59

    Sa fie intr/un ceas bun si doamne ajuta.