Data: 12 ian.. 2018, Ora publicării:17:45

Prima nuntă din showbizz-ul românesc în 2018! Au spus „DA” după doar o lună, iar acum au vorbit despre copil

S-au căsătorit doar după o lună de relație, iar acum se gândesc deja la copil. Ea a dezvăluit cum a început povestea de iubire!

Este vorba despre Bianca Sârbu, colega de prezentare a lui Cristi Brancu, s-a căsătorit la cinci ani de când a rămas văduvă.

Evenimentul a fost unul foarte trist, iar într-un interviu acordat cu ceva timp în urmă, ea a rememorat că fostul soț, pe nume Marian, a murit în timpul unei cântări.

„Din păcate a murit subit la o nuntă, la o cântare. Copiii erau mici, 2 şi patru ani. El nu se ducea la doctor, era destul de superstiţios. A murit în 2013.

S-a simţit rău cu câteva săptămâni înainte, dar am zis că e de la stres.

Pur şi simplu i s-a făcut rău, a căzut la o nuntă. Povestea noastră a început la Brăila şi s-a terminat la Brăila.

Acolo mi-a dat primul buchet de trandafiri.

Mai mult decât atât, viața i-a mai dat încă o lovitură în momentul în care a fost diagnosticată cu cancer de piele.

Din fericire, soarele a răsărit și pe strada ei.

Bianca s-a căsătorit cu Bogdan Romanescu, care este cu 11 ani mai tânăr decât ea. Conform presei tabloide, acesta este de meserie șofer, iar cei doi s-au cunoscut la serviciu.

„Ca la noi la nimenea. La mine a fost hotărât. 

Femeia matură şi deşteaptă zice DA. (…) A răsărit soarele şi pe strada mea, soarele Bogdan. L-am aşteptat foarte mult timp. El este răsplata mea.

Ne-a acceptat pe toţi pentru că i-am spus că suntem la pachet. Eu sunt o femeie mişto, este norocos că mă are. Astăzi avem o lună de când ne-am cunoscut. (…).

Bianca si Bogdan

Nu mai sunt Sârbu. Aşa este normal, când iubeşti un bărbat să-i iei numele. De astăzi sunt Bianca Romanescu. (…)

Nu ne grăbim, nu sunt însărcinată. Da, ne dorim un copil”, a declarat prezentatoarea TV, la Antena Stars.

Te-ar putea interesa și: Ca-n filme! A divorțat de soția sa și s-a căsătorit cu noua iubită în mare secret. Ce făcea înainte să fie soție de milionar

După o căsnicie care s-a întins pe durata a două decenii, milionarul Ioan Micul a pus capăt mariajului cu Eva, soția suedeză, și s-a recăsătorit cu o româncă pe nume Nicoleta.

Cei de la cancan.ro scriu că noua soție a acestuia este din satul Gurani, comuna Pietroasa, unde mama sa a fost educatoare. Aceasta ar mai fi fost căsătorită cu un polițist, fost adjunct al şefului Serviciului Public Comunitar Local de Evidenţa Persoanelor Oradea.

Cei doi au împreună și un copil, ajuns acum la vârsta majoratului, care a rămas cu tatăl său după divorț.

Noua doamnă Micula a postat recent, pe contul său de socializare, fotografii din destinații inedite. Într-una dintre poze, aceasta își bea cafeaua pe terasa unei celebre cafenele din Piața San Marco din Veneția și o alta în care se observă pitorescul sat Positano.

Înainte de a fi soția milionarului, aceasta a lucrat chelneriță la un hotel din Stâna de Vale al afaceristului, ulterior fiind transferată la sediul din Oradea al firmei.

Ioan Micula, unul dintre cei mai bogați români din țară, alături de fratele său, Viorel Micula, s-ar fi căsătorit cu Nicoleta încă de anul trecut în discreție, la fel cum s-a desfășurat și divorțul de Eva.

Ioan Micula

Sursa: vip24.ro
Data publicării: 12 ian.. 2018, Ultima actualizare: 12 ian.. 2018 17:45
Scris de , în News
Citeşte mai multe despre: , ,
Comentarii