Data: 23 feb.. 2018, Ora publicării:14:45

O îndrăgită prezentatoare tv: „Sunt însărcinată, mă rog la Dumnezeu …”

Vedeta trăieşte una dintre cele mai frumoase perioade ale vieţii! Recent, prezentatoarea a făcut un anunţ care pe mulţi i-a luat prin surprindere pe fani. 

Ajunsă la vârsta de 40 de ani, trecută recent printr-un divorţ, jurnalista ne dă acum o veste la care nu ne-am fi aşteptat. Dana  Chera a recunoscut că este înărcinată şi asteaptă un copil

Vedeta mai are o fată şi un băiat, de 14 respectiv 11 ani, din mariajul anterior.

Dana Chera, pe numele ei de acum, este fericită că în curând un bebeluş va apărea în viaţa ei şi a noului ei partener de viaţă.

Dana Chera a confirmat informaţia în cadrul emisiunii „Dincolo de aparenţe”
„Acum aştepţi un copil, Dana?”, este întrebarea primită de Dana. Prezentatoare nu a ascuns acest lucru şi a răspuns sincer.

„Să ştii că îmi este foarte greu să vorbesc despre asta, nu pentru că nu ar fi adevărat ce spui tu şi ce vezi tu, ci pentru că am aşa o strângere de inimă că este o vârstă şi mă rog la Dumnezeu să pot să duc sarcina la capăt.

Să dea Dumnezeu să fie bine tuturor oamenilor care au aşteptări in sensul ăsta”, a spus Dana Chera, în cadrul emisiunii „Dincolo de aparenţe”.

Citeşte şi Răsturnare de situație! Dana Grecu s-a recăsătorit?! Cine ar fi noul ei partener de viață!

În urmă cu câteva săptămâni, Dana Grecu anunța la TV că a divorțat de Bogdan Grecu, bărbatul cu care are doi copii.

Cei de la cancan.ro aruncă acum bomba! Dana Grecu s-a recăsătorit deja, iar divorțul s-a produs în urmă cu două luni.

Realizatoarea TV de la Antena 3 anunța la Sinteza Zilei că numele ei este de acum Dana Chera.

„Dacă toată lumea te întreabă de ce nu mai fac emisiune în fiecare zi înseamnă că este o foarte mare răspundere pentru mine. Înseamnă ce ce am făcut, nu am făcut rău.

Înseamnă că mă gândesc (n.r.: dacă să facă emisiuni în fiecare zi), ceea ce fac fac cu mare răspundere şi cu mare dragoste şi ştii foarte bine că lucrurile pe care le fac, le fac cu toată energia mea.

Pe mine mă cheamă Dana Chera”, a mărturisit Dana Grecu.

Doar că numele de familiei al vedetei postului lui Voiculescu, de dinainte de căsătoria lui Bogdan Grecu, este Dana Iosipescu, nu Dana Chera.

Sursa menționată anterior susține că Dana și Bogdan au divorțat la notar în urmă cu două luni de zile, iar ea s-a recăsătorit cu un medic stomatolog din Pitești.

Și Bogdan Grecu și-a refăcut viața cu o altă femeie, el postând poze pe Facebook cu noua sa parteneră. Din pricina mesajelor negative primite, femeia și-a dezactivat contul de socializare.

Sursa: vip24.ro
Data publicării: 23 feb.. 2018, Ultima actualizare: 23 feb.. 2018 15:03
Scris de , în News
Citeşte mai multe despre: , ,
Comentarii