Data: 13 feb.. 2018, Ora publicării:09:32

Doliu în lumea muzicii! Un artist îndrăgit de români a murit

Vic Damone a murit, duminică (11 februarie), la vârsta de 89 de ani. Celebrul cântăreţ american s-a stins din viaţa în urma unor complicaţii cauzate de o boală respiratorie.

Născut cu numele Vito Farinola într-o familie italiană din Brooklyn, Damone s-a făcut cunoscut interpretând balade. Artistul era bun prieten cu Frank Sinatra.

Vic Damone a avut o carieră de peste 50 de an, timp în care a lansat peste 2.500 de înregistrări şi hituri precum „Again”, „You’re Breaking My Heart”, „My Heart Cries for You” şi „On the Street Where You Live”, potrivit news.ro. Pe lângă cariera muzicală demnă de invidiat, Damone a apărut în filme, emisiuni radio şi show-uri tv. Unul dintre filmele pentru care a colaborat a fost „An Affair to Remember” al lui Cary Grant, pentru care a cântat tema muzicală.

Damone a continuat să cânte chiar şi după ce a împlinit vârsta de 70 de ani, până în anul 2002, când a suferit un accident vascular cerebral.

Artistul s-a retras în Palm Beach, Florida, alături de cea de-a cincea soţie a sa, creatoarea de modă Rena Rowan.

Citeşte şi Cea mai iubită prezentatoare revine pe sticlă. Surpriză uriașă pregătită de PRO TV

Surpriză de proporții după ce ProTV a decis să relanseze cariera unei vedete din anii 2000. Astfel, ProTV pregătește să readucă pe micile ecrane una dintre vedetele anilor 2000.

Fosta prezentatoare a fost unul dintre cei mai apreciați oameni de televiziune, se întoarce la postul de pe Pache Protopopescu.

Mihaela Tatu revine marţi, 13 februarie, de la ora 20:00. Vedeta a fost cooptată în echipa Ferma vedetelor. Mihaela Tatu va fi în show Mărioara, „negustoarea” fermei, cea care le va aduce concurenților produse în fermă, se va târgui cu ei și le va aduce un pic de confort în fermă, conform paginademedia.ro.

“De ceva vreme aștept inagurarea Fermei vedetelor și în casele voastre. Acest proiect mi-a adus îndeplinirea uneia dintre dorințe – aceea de a vedea cum se descurcă oameni dragi mie într-un “autentic” reality-show.

Fosta vedetă din ProTV a confirmat informația apărută

Mai mult decât atât, mi-a fost satisfăcut spritul ludic pentru că mi-a dat posibilitatea să mă joc și să joc un personaj, din perspectiva mea, taaare simpatic.

Ceea ce mi-aș dori ar fi să nu care cumva să pierdeți vreo întâlnire cu Ferma Vedetelor pentru că nicio zi nu seamănă una cu cealaltă. Apoi, sunteți norocoși – aveți posibilitatea să vedeți vedete în ipostaze inedite, decurcându-se în situații limită.

Vă aștept să faceți cunoștință cu Mărioara și să vedeți cu ochii vostri cât de departe poate ajunge!”, a spus Mihaela Tatu, cea care a fost descoperită de Pro TV la începutul anilor 2000.

Sursa: vip24.ro
Data publicării: 13 feb.. 2018, Ultima actualizare: 13 feb.. 2018 09:32
Scris de , în News
Citeşte mai multe despre: , ,
Comentarii