Data: 12 feb.. 2018, Ora publicării:11:52

Divorţ cu răsunet în showbiz-ul românesc. Artistul s-a despărţit după 27 de ani de căsnicie

Încă o despărțire uimitoare la început de an în showbizul din România. Aurel Tămaș, unul dintre cei mai respectabili artiști de muzică populară și de petrecere s-a separat de soția sa, Marieta, după o căsnicie ce a durat 27 de ani.

Cei doi au un baiat impreuna in varsta de 17 ani. Cei doi s-au separat cu discreție și anunță că au rămas în relații foarte bune.

După 20 de ani, Aurel Tămaș și soția sa și-au spus adio.Cântărețul de muzică populară și partenera sa au rămas în relații foarte bune.

Încă un divorț șoc în showbizul autohton

Cei doi au împreună un băiat, Antoniu Aurel Tămaș, care a împlinit 17 ani și care s-a dovenit un tenisman de perspectivă. Aurel Tămaș și Marieta s-au căsătorit în 1991.

Motivele pentru acre cei doi au ales să divorțeze nu se cunosc până în aceste momente.

Aurel Tămaş s-a născut pe 16 aprilie 1961, în comuna Borşa (Cluj). Fosta lui soție a fost o celebră dansatoare. Cântărețul prezintă la Look TV, post tv din Cluj, emisiunea de divertisment ”Minunile lui Tămaş”, însă are agenda plină de concerte, dovadă că acum acesta este în Statele Unite, unde cântă pentru comunitățile de români.

Citeşte şi La 3 ani de la despărțirea de Mihaela Rădulescu, Dani Oțil a spus TOTUL: “Eu și Mihaela ne…

Dani Oțil a avut o relație furtunoasă cu Mihaela Rădulescu, dar cei doi s-au despărțit. La ani de zile de la ruperea relației, prezentatorul TV a dat detalii picante despre relația cu actuala iubită a lui Felix Baumgartner.

“Tata a fost bibliotecară, mama de profesie economist, nu am fost ţinut în super puf. Am muncit foarte mult la ţară, la 16 ani deja aveam forţă. La momentul respectiv, bunica mi-a propus un salariu de zilier. Mie îmi place sexul dimineaţa. Erecţia de dimineaţă nu se compară cu nimic. Am avut un atac de panică, credeam că mor, am chemat din salvarea. Am avut depresie, am suferit din dragoste.

Bineînţeles că există viaţă după Mihaela Rădulescu. Eu mai vorbesc cu ea, îi mulţumesc pentru viaţa mea sexuală din ultimii ani. Am iubit doar de două ori în viaţă. Am avut două relaţii, a câte şapte ani. Nu am făcut sex pe lângă. Spun <> rarisim. Eu şi Mihaela ne sunăm de Crăciun. Iau cina cu fete doar dacă îmi dau cheia de la casă”, a spus Dani Oţil la un post de televiziune.

Mihaela Rădulescu și Dani Oțil au avut o relație care a durat vreme de șase ani

În anul 2014, cei doi s-au despărțit.

Eu şi Mihaela suntem bine. Noi nu mai formăm un cuplu de ceva vreme – deci…nu avea cum să plece cu altul de acasă şi nici cum să-mi dea papucii. Oricât mi-ar folosi în ochii viitoarelor «pretendente» imaginea de victimă, am să o contrazic din start. Nu ne-am despărţit nici la Măruţă, nici la Gherghe, nici la Capatos. Nu ne-am despărţit cu uşi trântite sau cu farfurii sparte. Ne-am uitat ochi în ochi şi ne-am declarat învinşi de un destin, care şi-a chemat în ultimii ani în ajutor prea mulţi factori. A fost o luptă grea şi nedreaptă, încă de la început. Dar asta se întâmplă cu vreme multă în urmă“, se arăta în mesajul postat pe Facebook de Dani Oțil la acea vreme.

De asemenea, Dani Oţil i-a mulțumit Mihaelei Rădulescu, pe care a numit-o „doamna mea“, pentru „cei mai frumoşi ani“ petrecuţi împreună şi pentru că „l-a făcut alt om“, declarându-se fericit pentru noua relaţie pe care aceasta o are cu Felix

„Doare tare neîmplinirea noastră, dar mă mai pansez cu fericirea ei. A avut norocul să fie prima. Soarta şi-a întors privirea, în sfarşit, şi către ea. Merită din plin. Mi-a oferit cei mai frumoşi ani. A renunţat la mai multe lucruri decât vă imaginaţi ca să îmi fie lipită. Şi mi-a fost. Rămân cu numele ei tatuat pe căptuşeala pielii. Rămân cu cele mai frumoase vacanţe. Rămân cu cele mai intense trăiri. După şase ani lângă «doamna mea» arăt altfel… vorbesc, călătoresc, ajut, mă implic, muncesc altfel… m-a facut alt om, dar mai important, alt bărbat. Femeia care îmi va purta inelul pe deget sau copiii în pântece va avea de ce să îi mulţumească. Uite de asta, prima invitaţie la nunta mea (cu cine s-o califica), e scrisă în alb, pe numele Mihaelei. Eu am sărit acum mult timp din stratosferă, fără costum şi fără antrenament …când mi-a spus Mihaela primul «TE IUBESC!»“, a mai scris Oţil pe Facebook.

Mesajul său a fost distribuit și de Mihaela Rădulescu.

Sursa: vip24.ro
Data publicării: 12 feb.. 2018, Ultima actualizare: 12 feb.. 2018 12:12
Scris de , în News
Citeşte mai multe despre: , ,
Comentarii