Data: 20 mart.. 2017, Ora publicării:13:01

Liviu Vârciu va prezenta emisiunea de karaoke “Za Za Sing”

Liviu Vârciu va fi la cârma unui nou show TV. Fostul component al trupei L.A va prezenta “Za Za Sing”, o emisiune de karaoke care va fi difuzată de Antena 1.

„Propunerea de a prezenta „Za Za Sing” a venit din partea unei echipe cu care eu muncesc de foarte mult timp, echipa coordonată de Mona Segall, şi nu pot decât să mă bucur că s-au gândit la mine, înseamnă că mi-am făcut bine treaba până acum. Iar faptul că e un show de karaoke, în care se cântă live, în care distracţia va fi maximă şi în care câştigătorii vor fi şi premiaţi nu poate decât să mă bucure şi mai mult”, a declarat Liviu Vârciu.

“Za Za Sing” este un show realizat după formatul internațional “Singing Bee”. Concurenții vor trece prin mai multe probe, în cadrul cărora trebuie să arate cât de bine știu versurile și cât de mult iubesc muzica.

Fie că trebuie să identifice cuvinte lipsă dintr-un vers, fie că trebuie să ghicească următorul vers dintr-o piesă sau să identifice varianta corectă a unei piese, concurenţii vor avea parte de provocări, de multă distracţie, dar şi de invitaţi surpriză, pentru că în fiecare ediţie vedete vor veni în platoul emisiunii pentru a face echipă cu ei la diverse probe.

Articole similare

Așa se pregătește Sandu Lungu pentru emisiunea „Uite cine dansează” – VIDEO

Sursa: vip24.ro
Data publicării: 20 mart.. 2017, Ultima actualizare: 20 mart.. 2017 13:01
Scris de , în Evenimente
Citeşte mai multe despre: , , ,
Comentarii